Ayseyaren19 Benim de sivri yanlar boş gibi ve Arkadan bakınca hamile olduğum belli olmuyor herkes erkek dedi ama kızım olacak 🥰🙏🏻
TugceTok06 Gzdeulukuzey123-- ben buraya resim atamıyorum ki resim atmaya tikliyorum baglanti adi yaziyo atamiyorum
Gzdeulukuzey123-- S-r-p ayyy aynı tepkileri bende görüyorum tabi ki oğlum olsa da isterim sağlıklı olsunda ama artık sinirim bozuluyor doktor gibi konuşuyorlar
S-r-p Gzdeulukuzey123-- var benim çevremde de kız olacak diyorum yok valla erkek karnı kesinlikle kız olamaz diyen 😂
61Aysen Tugce1803 vücut yapisiyla alakali degisiyo demekki bnm göbeğim yaygin cok sivride deil cok yivarlakta deil oglum olck
S-r-p Gzdeulukuzey123-- bizimki çok zorladı 13. Haftada çok ısrar ettim doktor şimdi karışır dese de %60 erkek dedi sonra 16 da gittim göstermedi ama %90 kız olabilir alışveriş sakın yapma dedi 19 da göstermedi ayrıntılı ultrasonda rahmini filan gösterdi şükür 😂
Gzdeulukuzey123-- S-r-p ayyy hadi darısı bana yaa cnm bende 16 haftalıkken gitmiştim erkeğe benziyor gibi ama makinem iyi değil dedi kesin net bişey diyemem dedi ayrıntılıyi bekle dedi bende ayrıntılıyi bekliyorum bakalım 🙈🤷
S-r-p Gzdeulukuzey123-- valla ben ayrıntılıya kadar emin davranmadım bi de burda okudukça kız dediler erkek doğdu filan diye psikolojim bozuluyor 🤦♀️
Gzdeulukuzey123-- S-r-p aynen yaa insan bı acaba diyor bakalım bana ayrıntılı da ne diyecekler sen kaç haftaliksin cnm
gunes11 Gzdeulukuzey123-- benimde karnım çok sivri herkes bak oğlun olacak diyor özellikle yaşlılar ama ultrasonlarda hep kız🥰
Piremses Gzdeulukuzey123-- ya ben fotomu çektim ama yükleyemiyorum bi türlü beceremedim nerden yapılıyo bu
S-r-p Gzdeulukuzey123-- biz 29+5 iz valla doğana kadar o korku olacak sanırım yinr de insan gözüyle görmeyince inanamıyor bi de babası da ben de kız bebek aşırı istedik hayırlısı olsun tabi🥰
Gzdeulukuzey123-- Piremses cnm Google hızlı resim yükle yaz oradan imgyukle.com programını seç ordan yukluyorsun
Gzdeulukuzey123-- S-r-p bizde de eşim çok istiyor bir kızı olsun diye ins rabbim bize de nasip eder cnm yaaa çok heyecanlıyım ayrıntılıya kadar