Gzdeulukuzey123-- Merhaba kızlar bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileligimde karnım sivriydi oğlum oldu bunda da top gibi her gören oğlun olcak diyor acaba aynı durumu yaşayıp kızı olan oldumu
61Aysen Gzdeulukuzey123-- Karin seklin nasil yani ortadami yanlra doğru yayginmi.Erkek cocuk yaygin olur derler katin bpsluguna kadar dolu olur kiz çocukta top.gbi ortada duru yanalra dogru okadr yayilip doldurmz benm yanlara doğru yaygin dolu karnım sivride deil okdr Oğlum olcak
MystryYYy Gzdeulukuzey123-- bu 2.gebeligim ilki erkekti daha dar buyumustu karnim sivrmsiydi. Bu gebelkte bir tik daha genis ama yinede sivri kızım olcak nasipse. Ama bence bunun cinsiyetle degil alakasi vücut yapisyla alakasi vr
A_Alparslan Gzdeulukuzey123-- karnım önde bildiğin karpuz gibi duruyor yanlar bommmm boş. Oğlum olucak 👣🤍
61Aysen Tugce1803 vücut yapisiyla alakali degisiyo demekki bnm göbeğim yaygin cok sivride deil cok yivarlakta deil oglum olck
Piremses Benim karnım çok sivri öne doğru top gibi hiç yaygın değil. Herkes oğlun olcak diyor dr kız dediği halde. Bence de bunun vücut yapısıyla alakası var. Sadece karın sivriliği yada yayıklığıyla cinsiyet anlaşılsaydı ultrasona dr a gerek kalmazdı
Zeyyno_ Gzdeulukuzey123-- Karın şekliyle çok alakası yok diye biliyorum benmde göbeğm aşağıda yuvarlak top gibi kızım olcak sertleştiğinde hatta sivri gibi gözüme geliyor ama alakası yok bnce 🤷🤗🤲🥰🧿
Jdiebsh Gzdeulukuzey123-- bende de tam tersi karnim sivriydi herkes oglun olcak doktor bilmiyo falan demislerdi kizim oldu 😂☺
MystryYYy Gzdeulukuzey123-- Bu sekilde gibi cnm ama herkesin vucut yapisi farklı benim karn tarafim yanlardan daha dar ☺️
Piremses Gzdeulukuzey123-- evet benziyo işyerinde olmasam çeker atardım da. Sadece öne doğru yani yanlarım hiç yok
S-r-p Gzdeulukuzey123-- benim karnım sivri balon gibi her gören aa oğlun mu olacak diyo hatta sağlık ocağındaki ebeler bile ama kızım olacak yapıdan bence 🙂
Gzdeulukuzey123-- S-r-p ayyy aynı tepkileri bende görüyorum tabi ki oğlum olsa da isterim sağlıklı olsunda ama artık sinirim bozuluyor doktor gibi konuşuyorlar