Beyzanuralan CansuHakanDabakan 1 ay sonrasına verdiler bana da orayı çok duydum inşallah övdükleri kadar vardır
crescent_ FatmaSalamBayram merhaba ben de antalya’dayım ve medical park’tan Derya Aksu hanımı tercih ettim. Çok methini duymuştum ve gerçekten de dedikleri kadar varmış. Çok memnunum. Siz bulabildiniz mi doktor?
FatmaSalamBayram crescent_ Bende medical parkta Ayhan bey e gidiyorum ancak genel olarak hastaneyi begenmiyorum 🙁 persembe günü Ofm de Alp bey e gidicem. Onun içinde çok iyi seyler söylüyorlar. Sanırım düzen tutturana kadar böyle gidicek 😔
Selinsak AylinIlerKaar bende izmirdeyim Torbalı’da oturuyorum medifema hastanesine gidiyordum bu hafta sonu medical parktan Volkan beyden randevu aldım doğumu orda istiyorum 29.hafta
Bsnrck Deniz14 bi boludan ben varim saniyordum 😂 sevindim katildigimdan beri boludan birileri var mi diye bakiyorum daha yeni gördüm sizi
AslNurDemir SibelC Tahsin Özbek hastanesinde özlem hanım var çok iyi güler yüzlü ona gidebilirsiniz ben bekarken çok gidiyordum şimdi evlendim başka şehitteyim ama İzmit'te olsam kesinlikle ona giderdim