GizemDoan Sedafirat Doğum sırasında yükselirse tansiyon o an dahiliye yoğun bakımı gerekebilir burda yok bunlar dedi
FatmaSalamBayram Busranagme ismini duymuştum. Hastane doktoru değil sanırım özel muayenehanesi var diye kalmış aklımda
Busranagme FatmaSalamBayram aynen Özel 🙂 muayene ücreti 300 tl alıyor ama gerçekten cok cok iyi bir doktor
Beyzanuralan CansuHakanDabakan ben henüz gidemedim 13 kasım a tarih verdiler en erken. Egepol Hastanesi Gökalp Tonguç u önerdiler ama hiç bilmiyorum nasıldır diye.
CansuHakanDabakan Beyzanuralan Egepol de benim görümcem çalışıyor ama bana uzak diye istemedim ben orayı🙈☺ Gökalp bey i çok duydum bende ama randevu almak çok zor oluyo demişti görümcem, yoğunmuş baya. Doğum için tercih eden çokmuş kalabalıkmış baya o konuda
Beyzanuralan CansuHakanDabakan 1 ay sonrasına verdiler bana da orayı çok duydum inşallah övdükleri kadar vardır
Busraa CansuHakanDabakan merhaba bende egepole gidiyorum da kafam biraz karışık gorumceniz orda çalışıyormuş orda sadece gokalp beyi mi onerdi?