SerpilAVCI Gul32 benim de 15 kasım diyor doktor tahmini gelişine ama ben normal istediğim için artık canı ne zaman isterse o zaman kavuşacağım prensesime.🤦🏻♀️🤣🤩 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım benim.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Eternallove doğum hikayeni bekliyorum dört gözle canımmmmm.🤩🤲🏻 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.❤️🤲🏻
SerpilAVCI IincciI maşallah size.🤲🏻💞 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım🤲🏻❤️
SerpilAVCI cagla24 ayyy doğum hikayeni bekliyorum canım dört gözle.🤲🏻🤩 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Ebru222 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım benim, bi bakacaksın biz gibi son günlerine gelmişsin, sağlıkla gelsin inşaallah miniğin.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Aselmomy ayyy senin de bitmiş kuzum yaaa.🤩🥰 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım benim.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Mlkmhrrm yaaa ne güzel bi kaç gün sonra Allah’ın izni ile miniğin kucağında canım yaaa , Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻💞
Mlkmhrrm SerpilAVCI inşallah canım ya inşallah sanki hiç gelmeyecek gibi hissediyorum 🤣 Rabbim tüm kavuşmayı bekleyenleri sağlıkla kavuştursun mis kokularını içine çekmeyi nasip etsin hepimize
Aselmomy SerpilAVCI amin canım inşaalah cümlemize 🙏bira klişe olcak ama son günler gerçekten geçmiyo 😀