SerpilAVCI Zerin1234 oy maşallah size.🥰 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin,yaşı uzun ömrü güzel olsun inşaallah.🤲🏻😘
Zerin1234 SerpilAVCI Allah razı olsun cümlemizin inşallah ne güzel dua ettiniz öyle Rabbim sizinde yavrunuzu sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
SerpilAVCI Minegkhn92 ayyy hemde öyle bir geçecek ki canım.🤭🤩 bende daha bugün dedim eşime 99 diyorduk şimdi 30 diyoruz diye.🤣 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Zerin1234 ayyy ne güzel eşimden yana olmuş olsa da soy ad durumlarımız aynı.🥰 Doğum hikayeni de okuruz inşallah canım.🤲🏻❤️
Eliff66 SerpilAVCI son 54 ogluşumla 👶💙sezeryan olursam 46 sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah alalhim 🤲🤲
SerpilAVCI Eliff66 maşallah size canım benim.🤲🏻💙 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin,sağlıkla gelsin oğluşun.🤲🏻💙
SerpilAVCI slnko yaaaaa çok seviniyorum böyle bi kaç gün kalan hamiş anneler duyunca.🤩 Sağ Salim doğsun inşaallah canım benim.🤲🏻🤲🏻💞
SerpilAVCI Mlkmhrrm yaaa ne güzel bi kaç gün sonra Allah’ın izni ile miniğin kucağında canım yaaa , Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻💞
SerpilAVCI Lamia65 erkek annesi olmak.🤲🏻💙 benim de ilk bebeğim erkek şimdi kızım olucak her birisi ayrı bi heyecan oluyor,🤭🤩 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻❤️💙