SerpilAVCI IincciI maşallah size.🤲🏻💞 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım🤲🏻❤️
IincciI SerpilAVCI Amin canım hepimizin bebeklerini inşallah Rabbim sağ sağlim zamanında almayı nasip eder 😘😘🍀
SerpilAVCI Eternallove doğum hikayeni bekliyorum dört gözle canımmmmm.🤩🤲🏻 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.❤️🤲🏻
SerpilAVCI Gul32 benim de 15 kasım diyor doktor tahmini gelişine ama ben normal istediğim için artık canı ne zaman isterse o zaman kavuşacağım prensesime.🤦🏻♀️🤣🤩 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım benim.🤲🏻❤️
SerpilAVCI Lamia65 erkek annesi olmak.🤲🏻💙 benim de ilk bebeğim erkek şimdi kızım olucak her birisi ayrı bi heyecan oluyor,🤭🤩 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻❤️💙
Lamia65 SerpilAVCI Amin inşALLAH🤲 Çok sağol canım. Sende sağ salim al kucagina kızını🤲 canım benim Analı Babalı büyüsünler bebişler🤲
SerpilAVCI Merve1656 harbiden hiç geçmiyor resmen zaman durdu kaldı.🤣 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.🤲🏻🥰
Aselmomy SerpilAVCI amin canım inşaalah cümlemize 🙏bira klişe olcak ama son günler gerçekten geçmiyo 😀
Mlkmhrrm SerpilAVCI inşallah canım ya inşallah sanki hiç gelmeyecek gibi hissediyorum 🤣 Rabbim tüm kavuşmayı bekleyenleri sağlıkla kavuştursun mis kokularını içine çekmeyi nasip etsin hepimize