kardelen214 melekkizim_00 inşallah tutmuştur canım klomenle ted oldun değil mi yumurta kaç tane gelişmiş dedi mi doktor
melekkizim_00 kardelen214 yok ben femara ve otrivelle vurgundum, 2 yumurta vardı birisi söndü digeride 19 mm iken iğnem vuruldu
mbt34 kardelen214 benim de bu 3. ayım klomen kullandım. Bekliyoruz bakalım.Çatlatma iğnesine gerek duymadı doktor. Açıkçası bu ay da pek ümitli değilim günleri değerlendiremedik pek çünkü.
Milassss mbt34 klomen cok fazla kullanmayın kis yapıyor femara yazsın doktor ıstıyorum de eger olmazsa onu dene ben suan onunla 33 haftalık hamıleyım klomen mafetmıstı benı
Dilek0809 kardelen214 kasık ağrılarım var ama iğnenin etkisiymiş zaten ama aynı zamanda ovulasyon yapıyorum silik çizgiye döndü artık
Dilek0809 kardelen214 geçiyormuş demi o zaman iğnenin etkisi şimdiden gün sayıyorum inşallah vardır🙏🏼🙏🏼🙏🏼
dthealthy kardelen214 benimde hafif kasık ağrılarım oluyor pazartesi yaptım iğneyi 3gün ilişki daha sonra gün aşırı yapıcam
kardelen214 Dilek0809 evet geçiyor canım ben iğnenin prospektüsünü okudum orda on gün sonra test yapılmalı yazıyor
kardelen214 Deletedmom360 canım sen yumurta baktırmaya gittiğinde gelişip gelişmediği için alttan ultrasonla mı baktı
BeritanKaya Bende klomen ve ovitrelleyle Eylül ayında hamile kaldım şuan 5 haftalığım inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏼♥️
kardelen214 BeritanKaya Amin çok teşekkür ederiz inşallah biz de bu ay hamilelik haberimizi birbirimize veririz
kardelen214 minikcivcivim Ay canım seni unutmak mümkün mü nasılsın pazartesi mi gideceksin cuma mı karar verdin mi
kardelen214 minikcivcivim canım sen yumurta ölçümüne gittiğinde alttan ultrasonla mı baktı nasıl acıyor mu
Dilek0809 kardelen214 aaaa o kadar büyük ki prospektüs gazete kağıdı gibi maşallah ben görmemiştim şimdi kalkıp bi daha incelemek istiyorum 😅 ay yaparım o zaman ben de haftaya belli olmuş olur