kardelen214 Kızlar herkese merhaba bu ay bu tedaviyi olanlar gelin sohbet edelim birbirimize destek olalım tecrübelerimizi paylaşalım istedim
Sermec27 kardelen214 tedavi değil de bu ay gebelik bekliyorum hayırlısıyla güzel haberleri alırız hepimiz inşallah 🤲 🥰
melekkizim_00 kardelen214 benimde iğne sonrası 11. Günüm beklemedeyim canım rabbim hayırlısını versinnn
Melisinan kardelen214 4 ekimde klomene başladım 12 sinde çatlama iğnesi oldum bugün daha 3 üncü gün çok sabırsızlanıyorum 😔
Nusyaa Ben bugün klomene başladığım 3. Günü. 10 gün boyunca günde 2 adet kullanacağım sonra aşılama yapılacak
kardelen214 Nusyaa sizin tedavide doktor demek onu uygun görmüş genelde 5 gün oluyor hayrlısı olsun inşallah hepimizin hakkıda
Nusyaa kardelen214 evet çünkü uzun zamandır gittiğim bir doktor güveniyorum ona normalde 5 gün kullandırırdı ama aşılama olacak diye öyle yapmıştır belki bilmiyorum bende
kardelen214 melekkizim_00 amin canım vajinal ultrasondan baktı mı doktor ultrasona yoksa direk karın hizasndan mı baktı yumurtalara
kardelen214 melekkizim_00 ben gittim drek karından baktı da şimdi klomen kullanyorum bu hfta tekrar gidecem bilmyorum ne olur yumurtalar nasıl olmuştur nasıl bakar
melekkizim_00 kardelen214 ben iğneyi vurundugum gün ve onun sabaha karşı saat 6 gibi baya sancı çektim canım bu agriyida çatlamaya yoruyorum umarım tutmustur🙏🤲
kardelen214 melekkizim_00 inşallah tutmuştur canım klomenle ted oldun değil mi yumurta kaç tane gelişmiş dedi mi doktor
Dilek0809 kardelen214 kasık ağrılarım var ama iğnenin etkisiymiş zaten ama aynı zamanda ovulasyon yapıyorum silik çizgiye döndü artık