Dilek0809 kardelen214 aaaa o kadar büyük ki prospektüs gazete kağıdı gibi maşallah ben görmemiştim şimdi kalkıp bi daha incelemek istiyorum 😅 ay yaparım o zaman ben de haftaya belli olmuş olur
kardelen214 Dilek0809 incele canım yazıyor her şey on gün öncesi yapılırsa yalancı pozitif çıkabilir yazıyor
Dilek0809 kardelen214 ben iğneden sonra da ovulasyona devam ettim aynı saatlerde yaptım hep merak ettim bugün silikleşti yarın iğne olalı bir hafta olacak bence etkisi geçiyor yavaştan
Ftmgl12 Bende ovitrelle iğne yaptırdım bugün 8.Gün hayırlısı inşallah ilki de bu şekilde fakat kimyasal oldu korkularım yok değil 😏
dthealthy kardelen214 benimde hafif kasık ağrılarım oluyor pazartesi yaptım iğneyi 3gün ilişki daha sonra gün aşırı yapıcam
dthealthy Ben 14.gün vuruldum iğne bugün 16.gün bakalım hayırlısı inşallah doktor adet olursan üzülme dedi hemen tutmayabilir bu uzun bi tedavi dedi bakalım artık hayırlısıı Allahn dediği olur
Susamcik01 kardelen214 Kızlar merhaba benim sağ tüpüm tıkalı doktorum ameliyat önermedi. İlaç kullandım. Ve pco olduğumu öğrendim. 3 yıldır bebek istiyoruz bu arada. Şuan 21 günlük miranova ilacını alıyorum cumartesi bitecek. İlk adetimde doktorum çağırdı gel diye. İğnelere başlayacakmışız. Bunun gibi tedavi olup gebe kalan var mı acaba merak ediyorum. İğneler ne iğnesi ne sürede hamile kaldı vs
kardelen214 Susamcik01 Canım benim bildigim aldıgın ilaç doğum kontrol hapı yani adet düzenleyici bir nevii.Ne iğnesi dedi mi ya da başka bir ilaç bu arada tüp tıkalı olanlar genelde süt ve maydonaoz buharı çok yarıyormuş duydguma göre aarastr istersen
Susamcik01 kardelen214 adet görmeyip yumurta ürettirmiyor ilaç. Sonrasında iğnelerle yumurta çoğaltacakmış ve çoğalan yumurta işe gebelik değerim artacakmış.
Melisinan kardelen214 4 ekimde klomene başladım 12 sinde çatlama iğnesi oldum bugün daha 3 üncü gün çok sabırsızlanıyorum 😔
kardelen214 Melisinan Sabrın sonu selamet olur inşallah :) yumurtaları ölçtü mü vajinadan mı yoksa karından mı baktı
Sermec27 Kızlar benim adetime 10 gün var 2 gündür sol kasıgıma bir sey batıp batıp cıkıyor bir de inanılmaz derecede ayaklarım üşüyor iki gündür bu gebelik belirtisi olma ihtimali var mı oğlumda hiç belirtim olmamıştı
Dilek0809 Sermec27 ay benim de aynı canım vallahi kasıklarıma sanki biri iğne batırıyor içten içten böyle değişik bi ağrı inşallah tutunma belirtisidir ya🙏🏼🙏🏼 Ama ben çatlatma iğnesi oldum heveslenme diyorlar onun da etkisi oluyormuş
Sermec27 kardelen214 inşallah canım ya benim dogum yapalı 7 ay oldu ilk kez böyle kasık agrısı yaşadım adet öncesi umarım tutunma belirtisidir 🥰