Nefesimolsun M3l6k903192019 Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah evladınızı🙏Kaç haftalıkken doğum yaptınız☺️ben de 37 haftalık oğluma hamileyim.İnşallah normal doğum yapmak istiyorum ben de
Buyrenk M3l6k903192019 maşaAllah canım ne güzel doğurmuşsun darısı bana🥰 şimdi bütğn günahların silindi ve duaların kabul inş. banada dua edermisin 36.yada 37.haftada kolayca sağlıklı bir doğum yapayım adım betül😊
Neslihanmetin M3l6k903192019 gözünüz aydın Rabbim saglık versın kuzunuza.cati muaynesınde bnde çekiniyorum doktorum erkek kasarım kendımı dye düşünüyorum.cati muaynesınde kendinizi kastınız perine masajini nasıl yaptrdınız acaba kasmadnz mu kndinizi yada bir acı hissi oldu mu
a_s_a_f Neslihanmetin çatı muaynesinden korktuğunuz zaman acıyor gözünüzde büyütmeyin 10 saniyelik bişey belki o bile değil ☺️
M3l6k903192019 Neslihanmetin zaten doğumhanedeydim inanın hiç acı hissetmedim ben canı çok tatlı biriyim
Silann Canım kaç kilo doğdu ultrasondaki gibi doğru mu çıktı kilosu allah analı babalı büyütsün ne güzel doğum olmuş
Merve2863 M3l6k903192019 maşallah darısı benim başıma ilk gebeliğim çok korkuyorum normal doğum hayalim
B-C Merve2863 aynen benim de hayalim ama ben de çok korkuyorum 😓 bugün çatı muayenesinde bile açılm varmı diye bakılırken çok kastım nasıl doğuracağım bilmiyorum😢
Mrv24orn M3l6k903192019 masallh cnm Allh bagislasn 🤲 perine masajni snmi syledn yoksa kndilermi yptilr sana bde ozel hstnemydi
Nesve122 M3l6k903192019 2 cm açılma olduğunda hissettiniz mi bende 38. Haftamdayım hiç bir belirti yok ve sanki çatım çok dar gibi hissediyorum çok korkuyorum
a_s_a_f Neslihanmetin biz kadınlar öyle mucizevi varlıklarız ki içimizde bir can büyüyor bunu düşündükçe rahatlarsın umarım 🥰
Duriye Merhaba 35 haftalık hamileyim bebegim 2 gündür fazla hareket etmiyor çok hareket eden bebegim sizde neden olabilir