Ght Ec0709 inşallah inşallah evham çok doğal anneliğin doğasında var sanırım Allah’a emanetler güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalım 🤲
Ec0709 Ght her şeyimiz evham😂 mesela doğum yapmak da cok korkutucu geliyor bana cocuk birden cıksa ben anlamasam😂😂😂😂
Pembisanne Ec0709 benimki sabah akşam hareket halinde geçen hafta sadece akşama kadar hareketli etmedi
Attent Ec0709 korkulacak bişey yokki bunda kendinize boşuna evham yapıyorsunuz bebek kendine bir pozisyon bulursa 3 gün-de 4 gün-de oynamaz canım stres yapma
busratunk5 Ec0709 28. Haftaya kadar hareket leri düzensiz olur . Önemli olan 28. Haftadan sonra hiç hareket etmemesi sıkıntı olduğu anlamına gelir.
Guni1- Ec0709 🤗✌️ birde işe yararmı bilmem ama hani klişe olan uzan, çikolata ye veya vişne suyu iç soluna yat benim oğlumda işe yaramıyor. Dondurma severiz biz 😊 düz yatmalıyım birde… Hani bir kaç kez kendinizi dinleyin bulursunuz mutlaka
Ec0709 Guni1- ayyyyy az önce dondurma almasını söyledim esime hajajaj🤣🤣 sizin de mi oğlunuz olcak🤣🤣 konudan konuya atlamıs olcam ama isim buldunuz mu😂 isim arıyoruz yana yakıla. Bize ilk önce kız demislerdi kıza isim bulduk sonra erkek cıktı😂
Dghtas Ec0709 benim geçen gün böyle oldun2 gün hissedemeyince gece nöbetçi kadın doğumcuya gittik poposunu dönmüş o yüzden hissedemiyormuşum
nurmavisi Ec0709 28-30 haftaya kadar düzensiz hareket etmesi çok normal :) bende yaşayıp paniklemiştim sonra doktorumdan bu cevabı aldım. Yanında başka belirtiler varsa o zaman endişelenmek lazım. Kusma, ateş, elde ayakta ani şişlikler vs gibi
Ec0709 nurmavisi anladım teşekkür ederim evet biraz gereksiz paniklemişim ben ya normalmiş😅 çok şükür diğer şeyler yok kimsenin de olmaz inşallahhhh🤗
Guni1- Ec0709 evet Allah izin verirse oğlum olacak 😊 biz hep kızımız olur diye düşünürken isim ona göre hazırlamıştı. 11.haftada erkeğim ben dedi 12.hafta ismi belliydi ✌️zor oldu ama hızlı bulduk sanırım Çağ 👣💙olacak minik beyimizin adı
nurmavisi Ec0709 herkes bir kere bu paniği yaşıyor zaten heralde 😂 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz 🤗
Mavi46 Ec0709 genelde 25. Haftadan sonraki hareketler düzenli oluyormuş şuanda düzenli olmaması gayet normal. Benimki de düzensizdi canım bende 23 haftalık gebeyim daha yeni yeni düzene giriyor yine de sen bilirsin canım Bi doktora git istersen 🤗😊😊
Ec0709 Mavi46 evet evet yazılanlardan sonra zaten rahatladım bosuna panik yapmısım dedim 😄 cuma günü de kontrolüm var hayırlısıyla bi gidiyim de insallah iyidir bebis 😊