Ec0709 Mavi46 evet evet yazılanlardan sonra zaten rahatladım bosuna panik yapmısım dedim 😄 cuma günü de kontrolüm var hayırlısıyla bi gidiyim de insallah iyidir bebis 😊
S-r-p Ec0709 valla hem iyi geliyordu hem zor ayaklarım aşırı şişiyor bi de sırtım aşırı ağrıyordu evde de yemek yap filan ben bıraktım yedinci ayda 🤭
Ec0709 S-r-p 32.haftaya kadar calısmak zorundayım🤣 sinirlerim bozuk jsdjjdjd benim de kafam dağılıyor tamam ama uyku ihtiyacım oluyor 7de uyanıyorum cok cok erkennnn bi de calısma ortamı stresli haliyle😒😒😒
Guni1- Ec0709 evet Allah izin verirse oğlum olacak 😊 biz hep kızımız olur diye düşünürken isim ona göre hazırlamıştı. 11.haftada erkeğim ben dedi 12.hafta ismi belliydi ✌️zor oldu ama hızlı bulduk sanırım Çağ 👣💙olacak minik beyimizin adı
Ec0709 Guni1- bana da cevredeki herkes kız dedi doktor da ilk kız diyip sonra erkek diyince kaldık öyle😂 cok güzelmis Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin🤗🥰
Ec0709 S-r-p yemin ederim hiiiiic istemiyorum ama bakalım nolcak bakalım ben 32.haftaya kadar calısabilcek miyim😂
S-r-p Ec0709 valla ben istiyordum ama çok zor geldi bi de çevremden sürekli virüslü çıkınca psikolojim bozuldu mecburiyet yoksa en güzeli evde durmak