ogrencianne35 Minnak3 ne dedik ikinci gittiğiniz doktor çok üzüldüm umarım sağlıklı bir gebeliginiz ilerler bebeğiniz sağlıklı olur
Minnak3 ogrencianne35 ikinci gttgmız doktorda aynı seklde kürtaj dedi sağlıksız gebelık o kdar kötü bı duygukı Allah kmseye yasatmasın gerçekten cok zor piskolojık olarak cok etkılenıyosun en başta zor bi süreç Allah benim gbı olan herkesn yardmcısı olsun umarım sizlerin saglıklı gebelıklerı olur güzelce kucaklarınıza alın bebişlerinizi😢❤️
ogrencianne35 Minnak3 canım benim… o bebek içinde senin içinde hayırlısı bu demek ki kalbini ferah tut inan ki doğru zaman da sağlıklı bebeğin olucaktir… 💙
Minnak3 ogrencianne35 evet gerçekten öyle bnde öyle düşünüyorum Allah hayrlı sağlıklı sıhhatli evlatlR nasip etsin
Aycanba durusum yazdım aslında sanada bir aksilik oldu herhalde gitmemiş evet geçen cumartesi gittim keseyi gördük 4hafta 2 günlük dedi bu hafta cumartesi yine çağırdı gidicem bakalım
Esraensar beklerken123 ben çok erken öğrendim 8.56 ile başladık 144,45 , 1080.35, 3000 bini geçti sonra baktırmadım canım 🥰
Madi gokceerdemm ben en son 13 eylülde gördüm,pazartesi gittim hastaneye 4+1 dedi normal ultrasonda görmedik,vajinal yaptı görüldü😍haftaya çarşamba kalp atışını dinlemeye gidicem 😍🙏🏻
Minikkus00 Madi canım hayırlı olsun benimde sat 13 Eylül . 19 ekim beta 416. 21 Ekim beta 1530 çıktı. Normal USG ile baktı dr kese görmedi rahim 11 mm kalınlaşmış iyi gözüküyor dedi sadece . Acaba vajinal baksa gözükür muydu ya seninle ayniymisisz ☺️
Baharserhan tazeaane benimle aynı bende öyle ama kese gözüktü bende bu cuma kalp sesini duyabiliriz belki dedi doktor
tazeaane Baharserhan hadı hayırlısı olsun inşallah duyarsınız. Bizde gidicez bakalım çok korkuyorum 🤦♀️
Aydabdullah Ylzmeric keske mutlulugum devam edebilseydi bir neve adet oldum ve doktorlar betamin dusmesini beklememi soyledi
tazeaane Ayra bizde bugün gittik ultrasonda gördük ama doktor 8 ve 9.haftada net dinliyoruz dedi haftaya tekrar gidicez 🌸😊