Ozo34 Merhabalar kızlar tüp bebekle şükür ki 5 haftalık hamileyim.. En Son 5 gün önce beta hcg testim 965 di 5+3 kese kontrolum olacak sizce kalp atışını duyma ihtimalimiz varsa ister istemez tedirgin oluyorum .Sizce yolunda gitmeyen birşeyler olsa kanama vs olur muydu.
Minnak3 Arzuadem evet gorundum ve ıkı tane yolk kesesi grdu kalp atısını duyamadm ama vajınal muayenede doktor bebegn kalbnı gstwrdi haftaya bakalım ama bekledıgımız bu değik dedi çok üzgünüm hastaneden nasıl cıktıgımı anlatamam baska bı doktora geldık smdı beklıyoruz dua edin nolur
Arzuadem Minnak3 canım gönlünü ferah tut dua et üzülme ne gelirse Allahtan bunu unutma biliyorum üzülüyorsun kim olsa üzülür ama dua et sadece
Minnak3 Bebek engelli olabilir yada anne karnında ölür dedii napıcagımı bılemıyorm suan beklemek caremiz dedi doktor baska doktora geldık smdı umarm guzel haberler alırımm
ogrencianne35 Minnak3 ne dedik ikinci gittiğiniz doktor çok üzüldüm umarım sağlıklı bir gebeliginiz ilerler bebeğiniz sağlıklı olur
tazeaane Bilge1234 yaa maşallah bizde 6+2 yiz. Kesemizi gördük ama dontor net olsun 2 hafta sonra gel dedi benimde biraz kanamam oldu ilaç kullanıyorum perşembe günü tekrar gidicem inşallah duyarız kalp atışını 🤲
Bilge1234 tazeaanedikkat et kendine Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı nasip etsin saglık lı sıhhatli evlatlar yetiştirmeyi🤲🤲❤️
_unicorn_ 4+2 de gördük kesemizi çok şükür, doktor 2 hafta sonra gelin bebeği görelim dedi. Kalp atışımızda o zaman duyacaz inşallah. Şuan 5+1 iz ara ara kasıklarımda ağrılar batmalar oluyor o yüzden biraz stres yapıyorum zaman geçmiyor sanki 😅
Kimkibu Bizimde 5 oldu bugun 😊 doktorum 7. Hafta cagırdı bakalım heycanla bekliyoruz duymak içim kalp atışını 😊😊
snmzbs Merhabalar Bende 7+0 ‘ım ☺️ Keseyi gördük kalp atışını duymak için cumartesi günü gideceğim ☺️
Birgul_by19 Bende 14 ünde gittim doktora 5+2 haftalıktı kese göründü. 2 hafta sonra gel dedi doktorum kalp atışı için. Kalp atışı da bazısında erkdn bazısında geç duyuluyo sanırım
Arzuadem Birgul_by19 benimde aynı şeyi dedi iki hafta sonra gel dedi haftaya perşembe gitcez bakalım hayırlısıyla inşallah ikimizde duyarız
Neynep Merhabalar.. ben de bugün 4+4 günlüğüm..4gğn önce kese görünmüştü ck ufak..agrılarım vardı bide hafif lekenlemem vardı dün tekrar gittim doktora kese büyümüş 7.5mm olmustu hersey yolunda dedi doktor..kan sulandırıcı iğne progestan kullanıyorum daha önce düşüğüm oldugu için..agrılarım ara ara devam edio lekenlenme de açık sulu pembe şeklinde..benmle aynı durumu yaşayan var mı aranızda acaba normal bir süreç mi sizce..korkuluyum dertleşmek istedim
ozgeecbn Neynep canim bende 6+2yim bendede 2dir oluyor lekelenme kahve rengi benimki, progestan kullanıyorum bende doktor banada hersey yolunda.dedi ama insan korkuyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Esraensar Bilge1234 amin canım su an 5 haftalık çok minik nokta gibi dedi keseyi Belirgin gördük 5.2mm normal mi sizlerin nasıldı 🙈
Bilge1234 Esraensar ben 4 +3ken gittim ilki 7.35mm bende normal yani düşük felan değil için rahat olsun 🌺🌺