tazeaane Ayra bizde bugün gittik ultrasonda gördük ama doktor 8 ve 9.haftada net dinliyoruz dedi haftaya tekrar gidicez 🌸😊
[silindi] tazeaane ben pazartesi gittim kese ve bebek görünüyor.Kalp atısınıda pazartesi duyacagız🙏🏻🙏🏻 Saglıkla kucaklarımıza alırız insallah 🌸
tazeaane [silindi] hadi hayırlısı inşallah 🌸 bende cuma gidicem o zaman dinleriz kalp atışını umarım 😊 burda bazen o kadar kötü yorum okuyorum ki üzülüyorum ya kalp atışını duyamazsak ya kesmeyi göremezsek ya kötü bişey olursa diye hamileliğin tadını çıkartamıyorum 🤦♀️😊
[silindi] tazeaane hamileliğin tadını cıkaralım.Bebek saglıklı degilse ne yaparsak yapalım tutamayız.Ama saglıklı bebekse kolay kolay bizi bırakmaz.içimizi ferah tutalım.Güzel haberlerinizi beklıyorum🌸
selinn35 Bende kalp atısı icin yarın gidicem 6+2 de insallah duyarız. Bu haftalarda duyan duymayan var mı aramızda??
tazeaane selinn35 canım ben bugün 6+4üm doktor daha erken dedi ama ultrasonda gördük oluşmuş zaten farkediceksin içeriden pıt pıt atıyo birşey. Genelde 8 ve 9.haftada dinletiyomuş benim doktorum o yüzden bugün dinlemedik haftaya tekrar gidicez 😊
_unicorn_ selinn35 canım biz 6+1 de duyduk kalp atışını şuan 6+6 yız. Vajinal ultrasonda duyduk biz belki o yüzdendir. İnşallah duyarsınız sizde 🙏 haftaya bir daha çağırdı bebeği tam görebilmek adına
ogrencianne35 tazeaane merhaba canım. bende 6+2 de çok agrım var diye doktora gittim kese oluşmuş inşallah canlanır dedi çok üzüldüm düşük önleyici igne , vitil , coraspirin verdi 7+4 te tekrar gidecegim bana dua edin
Minikkus00 Madi canım hayırlı olsun benimde sat 13 Eylül . 19 ekim beta 416. 21 Ekim beta 1530 çıktı. Normal USG ile baktı dr kese görmedi rahim 11 mm kalınlaşmış iyi gözüküyor dedi sadece . Acaba vajinal baksa gözükür muydu ya seninle ayniymisisz ☺️
durusum benim sad 17 eylül dün gördüm keseyi haftaya 6+3 olucaz cuma günü kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız🙏🏼🙏🏼
Minikkus00 durusum benimde sat 13 Eylül 2 gün önce beta 1530 çıktı ama kese gözükmedi . Normal karından baktirdim
durusum Minikkus00 erken döllenme geç döllenme oluyo arkadaşımda gözkmedi aynı tarih olduğu halde geç döllenmiş