burcu_burcu Nazmel korkmayın bence benim de normalde 11 hafta gözüküyor ama ultrason da 9 hafta. Büyüyecek sağlıcakla inşallah hepimizin bebeği
Merve5454 3prensesannesii Benimde son adet tarihim 13 eylül bende çok merak ediyorum öğrenince buraya yazın
3prensesannesii Merve5454 2hafta sonra gideceğim doktora 13 haftalik nolmayi bekliyorum kızlarda 12 haftalıkken öğrenmiştim 😊
burcu_burcu Nazmel 6+4 de duydum ben yani dediğim gibi bu ultrasona göre gerçek tarihiymiş. Bana öyle birşey demedi doktor ama siz de içinizi ferah tutun isterseniz başka bir doktora gidin içiniz rahatlayacaksa
No-name 10+5 sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor.Sürekli endişeliyim stresten hamileliğin tadını çıkaramıyorum.
T_nisaa Ben bugün doktora 12 haftalığız ama sırtı dönüktü görmedi 8 hafta sonra gideceğim aranızda tahmin edecek var mı rica ediyorum bir bakın 😓🥺
annelinkoo T_nisaa çene yapısı we kafatası yapısından anlıyorlar Dr lar. Yanlış yönlendirmek istemem ama arama motorlarından bakıp sadece tahmin yürütebilirsin 🤗
Merve_Sa 8+4 olduk ama pek bir belirtim yok sadece yorgunluk ve uykum var sürekli geçen hafta kalp atışını dinledik gayet sağlıklı dedi doktor ama belirtim olmayınca stresleniyorum
burcu_burcu Merve_Sa bende sizin gibiyim ama kalp atışını duymuş olmak beni rahatlattı belki biz böyle geçireceğiz 😊
Munaa kizlar merhaba bugun randevum vardi normalde 9+4 haftalik son adet tarihine gore hamileligim ama ultrasomda 8+2 dedi doktor normal mi diye sormak aklima gelmedi 😑 sizce bir hafta geride olmasi normal mi bilen varsa yardimci olabilir mi 🙏
T_nisaa Munaa çok takılmayın ona adet günüme göre 1 gün küçük çıkıyordu ultrasonda ikinci gidişimde 3 gün önde dedi doktor yani değişebilir şuan bir gelişme geriliği olacağını hiç sanmıyorum ☺️
M_1_2 tazeaane bn de haziran ayın da inşallh. Şuan da 11+2 yim. Dün kontroldeydik herşey çok güzel ama cinsiyetini için erken. Hayırlısını bekliyoruz 👼🥰