Merve_Sa Munaa bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin 7+6 ken 1cm olmuş bebeğimiz sağlığı da yerindeymiş çok şükür
Merve5454 3prensesannesii Benimde son adet tarihim 13 eylül bende çok merak ediyorum öğrenince buraya yazın
T_nisaa Sevgili hanımlar bir dahaki doktor randevunuz ne zaman cinsiyet öğrenen yada doktoru bir tahmin söyleyen var mı ♥️
Teacherr T_nisaa ben 12. Haftada ikili teste gittim doktor ben sormadan yüksek ihtimal erkek. Yle görünüyor dedi 16. Haftayı bekliyorum şimdi emin olmak için☺️
tTugce404 Zehraaa98 benim de 8.hafta başında oldu bulantı ve mide yanması 3-4 gün çok şiddetliydi ne yapsam geçmedi ,uyuyamadım bile ama kusma fln olmadı neyseki 1 hafta sürmeden geçti şu an hafif tüm gün süren bulantım var sadece 😋
_unicorn_ Haftanın içindeyim haftaya randevumuz var inşallah cinsiyet hakkında biraz fikrimiz olur 😅ama bulantılarım hala çok devam ediyor ve kasık ağrısı başladı 2 gündür geçmiyor sanki taş var gibi. Sizde de öyle olan var mı
T_nisaa _unicorn_ bende 11+5 bugün randevum yarın bir tahmin de bulunur mu bilmiyorum öyle kendini kaptırmıyorum 🤗
HasretYildirim @tazeaane ben 5+5teyken hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını görmüştüm şimdi 9+3üz miniğimle😍👼🏻
Nazmel burcu_burcu merhaba bende 2 hafta geriden geliyorum ama kalp atışıda zayıf dedi heram durabilir dedi
burcu_burcu Nazmel Allah korusun olmaz öyle birşey inşallah içinizi ferah tutun stres yapmayın bence. Şu an ne kadarlık oldunuz