Teacherr T_nisaa ben 12. Haftada ikili teste gittim doktor ben sormadan yüksek ihtimal erkek. Yle görünüyor dedi 16. Haftayı bekliyorum şimdi emin olmak için☺️
T_nisaa Teacherr hayırlı olur inşallah Almanya’da ikili test yapılmıyor yani özel bir uygulamaya giriyor 20. Haftada detaylı ultrason var
_unicorn_ Teacherr 12. Haftamda ikili testte bana da erkek dedi yüksek ihtimal. Ama 16+2 de gittik kesin kız dedi bizde şaşırdık 😅 yani değişebiliyor. Hatta bizde pipi gibi görmüştük ama yanılmışız
Mamienbaby T_nisaa Hollanda’da ayni 20.hafta ayrintili ultrasonla bakiliyor ucretsiz. cinsiyet icin 13.hafta hastanede bakiliyor oda ucretli.
T_nisaa Mamienbaby bende 8 hafta bekleyemem birde bu haftalarda randevuların arası çok uzun 🥺 heralde cinsiyeti öğrenmek için özel giderim 16. Haftada
durusum T_nisaa ♥️♥️ O zaman bir oğlu olanalra kız yılı olsun😂 ilk evlatt benim için farketmez🙏🏼 2 duyguyuda tatmanız dileğiyle🙈
T_nisaa Munaa çok takılmayın ona adet günüme göre 1 gün küçük çıkıyordu ultrasonda ikinci gidişimde 3 gün önde dedi doktor yani değişebilir şuan bir gelişme geriliği olacağını hiç sanmıyorum ☺️
cnnceylan Ya peki doktorunuz size ultrasona gelirken idrar sıkışık halde sabah ki ilk idrarınla gel dedi mi bana biraz farklı geldi de bu durum
T_nisaa cnnceylan Almanya’da son muayenenizde size veriyorlar siz tekrar giderken o sabah yaptığınız idrarı götürüyorsuntz
gcetin cnnceylan en başta diyor keseyi net görmek için ilerleyen haftalarda gerek yok canım ben 9. Haftadan beri normal gittim şu an 13+3
burcu_burcu Merve_Sa bende sizin gibiyim ama kalp atışını duymuş olmak beni rahatlattı belki biz böyle geçireceğiz 😊
Merve_Sa burcu_burcu evet çok şükür kalp atışını duyduk içim rahatladı ama belirti olmaması beni streslendiriyor 😊
durusum gcetin i gcetin tok gel dedi doktorumuz ya bakalım inşallah bizide yormaz da gösterir bebiş🙏🏼🥰
happypregnant29 Ben 6 haftada kese kalp atışı duydum şimdi 9 haftalık ultrasonda baya belli kafası kollar falan 😇
Tugcegkn Selam herkese acaba aranızda benim gibi aşır bulantı ve kusma yaşayanınız var mı 🥺 artık su bile içemiyorum midem bulanıcak diye
happypregnant29 Tugcegkn ben yaşıyorum doktor çok normal dedi özellikle dediğin gibi su bile içemiyorum ilk 3 aydan sonra geçer dedi