Selmakaraduman20 Merhaba bende 5+6 şuan ve kızım daha yeni 1yaş oldu hiç beklemiyorduk sürpriz bebek geliyor😌🙄🙄
Ceno Selmakaraduman20 merhaba bende 5. Haftamda gitmiştim küçüktür ama keseyi görürsün git biran önce bizde şuan 9 haftadayız 😇
Prmdk Evet haklisin canım bende öyleyim cevremde 4 arkadaşımda gebe ama hepside biraz daha beklememi söyledi bende korkuyorum ama beklemek daha mantıklı geliyor😊
gulsahsumer01 tazeaane 5+4 doktorlar da bu uygulama gibi hesaplıyor son adet tarihini yazıyor otomatik çıkıyor
gokceerdemm Limonumsu canım şu an kac haftalıksınn benimki de 10 Eylül 5. Haftaya girdikten bugün 🤰🏻🙏🏻
burcu_burcu Limonumsu Haziran annelerini buldum sonunda benim de sizinle ayni Bugün ilk defa kontrole gideceğim çok heyecanlıyım kese görünür mü kalp atışı duyulur mu çünkü başka bir belirtim yok 😀
ogrencianne35 tazeaane son regli tarihiniz nedir en son beta hcg değeriniz kaçtı ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum
Mrcmkann ogrencianne35 2eylul benim ilk beta bakıldığında gecikmem yoktu 147cikti iki gün sonra tekrar bakıldı 470lerde çıktı canım keseyi 6ekimde gördük kalp atışı için cuma günü gideceğiz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Stres yapmayın herşey güzel olacak 😘
Yenigebe9 Ben 6+1, 3 haftalikken öğrendim beta 9.7di, 6haftaya kadar bekledim. Hem bebis hem kalp atışını duyduk şükür. Kanamanıniz vs yoksa korkmayın hemen gitmenize gerek yok
Eeliff_ Yenigebe9 yaa ben de üç haftalıkken öğrendim adetime daha beş gün vardı beta sekizyüzlerdeydi resmen ama kesemizi gördük bi sırun yok şükürler olsun cumartesi kalp atışı için gideceğiz
gokceerdemm Kızlarr iç sesim oldunuz gerçekten 🥰Benimde son adet tarihim 10 Eylül bugün 5 haftalık olduk🤰🏻Pazartesi keseyi gormeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım bir o kadar da garip. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin🥰🙏🏻