gokceerdemm Limonumsu canım şu an kac haftalıksınn benimki de 10 Eylül 5. Haftaya girdikten bugün 🤰🏻🙏🏻
Madi gokceerdemm ben en son 13 eylülde gördüm,pazartesi gittim hastaneye 4+1 dedi normal ultrasonda görmedik,vajinal yaptı görüldü😍haftaya çarşamba kalp atışını dinlemeye gidicem 😍🙏🏻
Eeliff_ tazeaane yaa hayırlı olsun biz kesemizi gördük şu an 6+1iz cumartesi günü kalp atışı için gideceğiz doktora
tazeaane Eeliff_ Eeliff_ ayy sağlıkla büyüsün 🤲🌸 bizde yarın 5+5 oluyoruz çok merak ediyorum 😊 siz kesmeyi ne kadarlıkken gördünüz acaba 😊
Eeliff_ Yenigebe9 yaa ben de üç haftalıkken öğrendim adetime daha beş gün vardı beta sekizyüzlerdeydi resmen ama kesemizi gördük bi sırun yok şükürler olsun cumartesi kalp atışı için gideceğiz
Aycanba 09.10.2020 de değerim 118 di 12.10.2020 de 520 15.10.2020 de 1968 olmuş değerim sizce normalmidir cumartesi gününe randavü aldm kese gözükür mü
gulapikk tazeaane ben bugün gittim ilk gidişim, 6+4 kesemizi de gördük,bebeğimizi de gördük kalp atışımızı da duyduk tüm testlerimizi yaptırıp çıktık 💞
durusum benimde son adet 17 Eylüll regliden bir gün önce 90.79 du normalmi acaba yarın bidaha gidicemm burdaki değerler çok yüksek geldi bana
Aycanba durusum 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor yoksa değerlerin herkeste aynı olduğunu düşünmüyorum
BURCUNURr durusum 2 günde bir beta hcg baktırabilirsin iki katı veya 3 katı da olabilir o tamamen anneye bağlı sakın korkmayın her gebelikte beta hcg yükselişi farklıdır 💐
Tgce_19 tazeaane biz de geçen hafta gördük kesemizi haftaya da gidecez kalp atışını duycaz inşallah hayrlısi ile duanızı eksik etmeyin kzlar rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ilk bebeğim ilk hamileliğim çok heycanliym bambaşka tarifsz bı duygu 🥰👼🤲
BURCUNURr 9 haftalık gebeyim bebeğin kesesi var ama kendisini daha göremedik 😔 siz bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz doktorumuz geç döllenme olabilir dedi yatın doktora gidicem dualarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️❤️
tazeaane BURCUNURr yaaa canınızı sıkmayın bence bazı bebeklerde öyle oluyormuş güzel tarafını düşünün olumsuzluk getirmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲