cagla24 Gizemito son 4 günümüz kaldı hayırlısıyla 🤲🏻 kontrole gidiyorum şimdi bakalım 🌸 oy maşallah 🧿 tosun minnoş bizim yerimize ısır annesi 😍
Butterfly9 Gizemito sağlıkla büyüt bebeğini. Pozitif hikaye . Darısı başıma son 4 🥳 spinal sonrası bel ağrısı oldu mu?
cagla24 Gizemito kanala girmiş 1 cm açılma varmış nst de düzensiz sancılar var rahim ağzında yumuşama var 😂 var da var bu hafta bekliyoruz artık dedi perşembe tekrar çağırdı 3680 gram olmuş 🧿
Pandayavrusu13 Gizemito Allah analı babalı büyütsün inşallah canım bizimde minik kız 3 ay sonra dogucak bende korkuyorum ama böyle hikayeler okudukça moral oluyor bana
Esraaelisa1 Gizemito Bir heycan ile okudum canım geçmiş olsun Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🤲🏻💜
cagla24 Gizemito sordum doktorum en fazla pazartesiye kadar bekleyebiliriz artık dedi cuma günü son normalde ama kilosu da artacak daha fazla normalde zorlanırsın diyor perşembe günü belli olacak tam olarak ama bu hafta kendiliğinden gelmezse pazartesi suni sancıyla dalan başlatılcak sanırım 😬
Gizemito cagla24 O kendi bilir nasıl geleceğini 🙊 Hiç kasma zorlama kendinide bebişide akışına bırak 🤗😍 Şimdi sıra sende doğum hikayeni bekliyorum 🥳
cagla24 Gizemito sağsalim kavuşayım yazıcam hemen 🥰 sen nasıl oldun canım toparlayabildin mi bebişli günler nasıl 🤭
Gizemito cagla24 Ayy kuzum daha iyi gibiyim haliyle ameliyatın etkisi oluyor 🐣 Bebekli günler güzel, değişik, heyecan verici bazen korkutucu, uykusuz, garip ama kesinlikle hepsine değer mis gibi kokuyor mis 🥰🥰🥰🥰
cagla24 Gizemito ah onun mis kokusunu yirim minnoş 😍🐣 doğumun her türlüsü sıkıntı zaten annelik zor zanaat 😬 sağlıkla huzurla büyüsün Uraz paşa inşallah 🤲🏻❤️
Seymaaygzz Gizemito Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin balım oglunuzla da bir ömür boyu mutluluklar 🤗 Darısı bizlere olsun insallah aynı hastane fakat doktorlarımız farkli. Odalar da süsleme falan olmadı degilmi biraz anlatirmisin onu normal bekliyorum ama sezaryana da dönme şeyim var kilodan ötürü. 🤭