34aysenur Gizemito hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤩 spinal anestezi nasıl oluyor iğneyi yaparken canınız acıdı mı belden mi yapıyorlar iğneyi en çok merak ettiğim bu 😊
Azizesoran Gizemito Uzun ve ayrıntılı hikayelerin hastasıyım. Sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin Rabbim 😃😍😍😍🥰😘😘
Deryasrht Gizemito benimde 3 gün sonra spinal sezeryanım var çok korkuyorum doğumda yapılanları hissettin mi sneşnle sohpet eden bir hemşire vvar mıydı 🤦🏻♀️
cagla24 Gizemito ah onun mis kokusunu yirim minnoş 😍🐣 doğumun her türlüsü sıkıntı zaten annelik zor zanaat 😬 sağlıkla huzurla büyüsün Uraz paşa inşallah 🤲🏻❤️
Gurbetklnc Gizemito masallah saglikla büyütürsünüz insallah 😍 Bende spinal olmak istiyorum ama onceden bir kac cm acilmaniz olmasi lazim diyorlar sizde de acilmayi bekledilermi yoksa hemen aldilarmi birde spinal dogumla sezeryan dogum arasinda cok fiyat farki varmi 💜?
Gizemito Gurbetklnc Spinal bir doğum şekli değil ☺️ Sezaryen doğum için bir uyuşma seceneği, epidural, genel ve spinal anestezi ile sezaryen olabiliyorsunuz 🤗 Sezaryen için açılmaya falan bakılmıyor 🐣
Mk3804 Gizemito Gözün aydın Canım Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin. Benim sorum olucak ben 5 haftalık hamileyim ve yogun sekilde mide bulantısı kusmam oluyo bahsetigin ilac ise yarıyomu tavsiye ediyomusun
Gizemito Mk3804 Hayırlı olsun kesinlikle tavsiye ederim 🙊 Doktorunuza da danışarak bence kullanabilirsiniz 🐣