izmirlih35 Nasippp canın benimde daha önce 12 de bir düştüğüm oldu. Bundada 12 de kanama olunca ölçüm yapıldı bir doktora göre 28 perinatologa göre 31 çıktı riske atmamak için dikiş atıldı. Sonra 37 33 34 31 bu arada çıktı geldim 32.haftaya hala 30 canını sıkma ve kaybın varsa attır bencede.
Nasippp izmirlih35 kanamam bundan hiç olmadı çok şükür ama ölçümde 35 çıkınca doktor riske atmayalım dikiş atalım dedi dikiş atıldı uyandığımda adet ağrısı gibi ağrım vardı şuanda da hafif var sadece pazartesiye kadar hastahanede yatacağım sora çıkaracak doktor. Sizin serklajdan sora kanama olmuş muydu
AykaE Nasippp kaç oldunu bilmiyorum sormayida unutmuwfum o zaman. Nelere dikkat etdim derken canım air işlər yapmadım yüngül işlərimi gördüm şimdi son ay hep uzanikliyim. Jigenik bakımdan dikkat et canım enfeksiyon flan olmasın. Rəbbim yardımcın olsun sa salim kucana al yavrunu 🤲🤲
Nasippp AykaE canım zaten dikkat ediyordum şimdi daha dikkatli olucam artık 😕 işlemden sora kanaman olmuş muydu
Epifenomen Nasippp ilk birkaç gün damla damla oldu canım, serklajdan sonra hafif kanamalar ve ağrılar görülmesi normal karşılanıyor 😌
izmirlih35 Nasippp bende 3 gün kalmıştım başka şehirde kaldığım için yola gitme gözetim altında kal demişlerdi 3 gün yattı. 31 ile oldum. Serklajdan sonra hafif bir ağrı sadece ilk gün oldu 6.günde turuncu gibi bir kan geldi bir dhaa hiç gelmedi çok şükür. İyi olmuş atılması. Bundan sonra sürekli istiharat edin bol su için ilaçlaırjızı düzenli alın inşallah bu değerde devam eder. Değeriniz iyi. 25n altı riskli diyorlar. 35 le doğuma kadar bile gidebilirsiniz sadece istiharat edin
Serrax Nasippp canımm çok geçmiş olsun😔 niye ölçtü ki rahim ağzını? Bir de nasıl ölçülüyor rahim ağzı alttan mı baktı sen mi dedin ölç diye
Nasippp Serrax sağ ol canım daha önce ki kayıplardan ötürü ben istemiştim ölçtü karından baktı. 35 mm dedi atmamakta olur dedi ama riske atmayalım dedi oldum. Tavsiyem sende ölçtür muhakkak
Serrax Nasippp tedirgin oldum şimdi. Kolay bir şey demi ölçüm yapmak? Ben deyince ölçer mi acaba söyleyim ben de. Sen de sıkıntı yapma planlı olanlarınki iyi oluyormuş üzme bebeğini de. Cinsiyet tahmini yaptı mı peki😊
Nasippp Epifenomen canım sende hiç enfeksiyon oldu. Mu olmaması için nelere dikkat etmeliyim tuvalet klozet mi alaturka mı iyi olur doktordan enfeksiyona karşı ilaç istesem tedbir amaçlı olur mu acaba
Epifenomen Nasippp normal canım 😌 iki üç gün sürebilir. Hastanede müşahede altındasın zaten endişelenme, bir sıkıntı olsa hemen müdahale ederler 🙏
Epifenomen Serrax ultrason kağıtlarınızı inceleyin, DİST yazan yer rahim ağzı uzunlugu oluyor, genelce karından ultrasonda da bakıyor doktorlar riskli gördüklerinde vajinalle emin oluyorlar 😌
Nasippp Epifenomen inş geçer hemen canım zaten düşük önleyici iğnede yaptılar bide makattan ilaç verdiler serum vs.
Serrax Epifenomen şimdi baktım da ultrason kağıtlarıma hiç yazmıyor dist diye. Ölçmemiş sanırım hiç. İlk kontrolümde sorayım inşallah ölçer
Nasippp Epifenomen sana geçen atmıştım daha devlette ki dr ölçüm yapmış 40 üstüydü anlamadım cihazla alakalı mı
Munzevi1 Nasippp sanırım açılma ile rahim kosalığı farklı şeyler .. açıklığı da karından bilemiyorlar mı ki?
Epifenomen Nasippp aa hatırladım, 2 3 mm oynar ama 44dü sanırım, 44 den 35e de oynamaz canım rahim ağzı uzunluğun biraz düşmüş. Proluton kanamayı keser 😌 endol vermişlerdir o da kasılmaları sancıları engeller. Geçmiş olsun tekrarsan
Nasippp izmirlih35 bende ilçeden merkeze geldim öyle olmasa da yatırırdı her halde kanamanız mı ilk gün oldu benimde var da kanama inş hemen geçer ya bu kanı gördükçe modum düşüyor 😔