Nasippp izmirlih35 bende ilçeden merkeze geldim öyle olmasa da yatırırdı her halde kanamanız mı ilk gün oldu benimde var da kanama inş hemen geçer ya bu kanı gördükçe modum düşüyor 😔
izmirlih35 Nasippp yok yok hiç düşürme moduunu ameliyattan sonra bir kaç gün olur normal demişti doktor. Benim 6 gün sürdü az az bitti sonra. Bir daha hiç gelmedi. İlk günler hastanede geçirmek faydalı tabi gözetim altında olmak
Epifenomen Nasippp aa hatırladım, 2 3 mm oynar ama 44dü sanırım, 44 den 35e de oynamaz canım rahim ağzı uzunluğun biraz düşmüş. Proluton kanamayı keser 😌 endol vermişlerdir o da kasılmaları sancıları engeller. Geçmiş olsun tekrarsan
Nasippp Epifenomen ya o devlet hsgaahnesşn de idi belki de cihaz ile alakalı ölçüm hatası oldu bilmiyorum. Evt iğne ilaç falan verdiler bakalım inş hemen kesilir sana kasılma için mahneyum verdi mi sordum verecekmiş bana
Neslihan1903 Nasippp benim bildiğim 35 mm gayet iyi ama daha önce ki kayıpları düşünmüş olabilir doktorun yaptır rahat edersin bol bol yat
Nasippp Neslihan1903 aynen canım yapalım dedi ikimizde riske atmak istemedik atıldı inş kanamam da hemen dururda rahatlarım tavsiyem her gittiğinizde baktırın doktora siz söyleyin riske atmayın canım rabbim kimseye yaşatmasın
Neslihan1903 Nasippp benimde riskim var canım bebeğim tüp bebek be rahmim t şeklindeydi sıkıntı olursa yapacak doktor bende tetikteyim hayırlısı olsun inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🥰
Nasippp Neslihan1903 aynen canım tedbirli olmakta fayda var inş yavrulamızı sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲🏻
EliffCandan Nasippp kuzum 35 iyi ki serklaj gerek yok 30 altı riskli hem uzar daha progestanla sen başka bi doktora danış direk serklaj olma derim🌸
EliffCandan Nasippp o zaman onla ilgilidir canım bende seklajlıyım 34. Haftadayım kendini çok yormayıp yatarsan ilk zamanlarda özellikle merak etme sağlıkla alırsın kucağına inşaallah🌸
Nasippp EliffCandan sizin kaçıncı haftada atıldı. Kaç mm iken oldu bide işlemden sora kanamanız oldu mu benim varda yoğun değil ama 😢 canım hep yatıyordum sadece yemek yapıyordum onuda yapmam artık 😕
EliffCandan Nasippp benim 13 haftalıklen atıldı ilk zamanlar yattım sonra yemek falan dinlene dinlene yaparsın çok bunaltma kendini Dikişten sonradan lekelenme normal canım progestan ve pruluton iğne yedim hep Sendede ilaç varsa mutlaka düzenli kullan🌸