Epifenomen Nasippp şuan 33 canım, senin ölçümün çok iyi sıkıntı yapma,serklajdan sonra sürekli dinlenip kendini kollarsan uzama ihtimali var ama en çoğu 40 45 mm zaten
Nasippp Epifenomen yok hiç Bişey yapmıyordum bundan sora hiç yapmam 😢 kaç haftalıksın şuan da canım bende ailem den uzaktayım doktorda izin verirse eşim de kabul ederse ailemin yanna giderim annem bana çok iyi bakar 😢
Epifenomen Nasippp serklajdan sonra yolculuk vereceğini zannetmiyorum,en azından bir süre. Annenin gelmesi daha sağlıklı olur senin için. Rahme bir süre baskı olmaması gerekir. Ne kadar uzaklıkta ailen
AykaE Nasippp korkma can inşallah Bi şey olmaz bankada 13haftaldal atdılar şuan 33+4haftadayim inşallah hepimiz sa salim kucamiza alırız 🤲🤲🤲
Nasippp AykaE canım sen tetenoz aşısı oldun mu bazı doktorlar düşük olunca istemiyorlar DİE okudum burada
AykaE Nasippp kaç oldunu bilmiyorum sormayida unutmuwfum o zaman. Nelere dikkat etdim derken canım air işlər yapmadım yüngül işlərimi gördüm şimdi son ay hep uzanikliyim. Jigenik bakımdan dikkat et canım enfeksiyon flan olmasın. Rəbbim yardımcın olsun sa salim kucana al yavrunu 🤲🤲
Meryempalabyk Nasippp ben olmadım tetenoz :) gecti zamanıda artk perinatologa gitmiştim o hastanede dogum yapıcaksan sorun yasamazsın demişti :)
Epifenomen Nasippp anladım canım, serklajdan korkma 😌 planlı yapılan serklajın koruyuculuğu çok yüksek. Tabii dikkat etme şartıyla.
Mom103 Nasippp canım bence iyi. Ama kayıplar olfugu icin üzerine düşüyordur sen yine istersen bi başka doktora da kontrol ol . Birde bir sorum olacaktı. Seninde 9 10 haftalık oldugunda kasıklarında şişlik ve sertlik var rahmim buyumuş gibi . Hiç onceki gebeliklerde farkına varmamışdım
Epifenomen Nasippp aaa ne kadar çabuk 👀 geçmiş olsun canım, çok ağrı olmuyor evet. 16 haftamda serklaj oldum, 35 haftalık olduk. Çok şükür dikkat ederek bugünlere geldik😌 içini rahat tut🙏