-Aysenur- askdunyam gecen hafta gittigimse minyon olcak dedi bu hafta gittigimde 3600 dedi iri olcak dedi bir haftada 700 gram alabilir mi bi bebek anlamadim ki onuda
askdunyam -Aysenur- iki ölçümden beri yanlış olmalı bu haftalar az bile alıyorlar normale göre çünkü. Önceki kontrollerinizde nasıl gidiyordu kilosu?
gulsencicek -Aysenur- -Aysenur- 36+3te gittim en son doktorum boy 52cm kilo 3200 dedi ama normal yapabileceğimi söyledi
-Aysenur- Ozge_123 gulsencicek aayy insallah normal olur hayirlisi olsuun insallah sag salim gelsin bebeklerimizde😊
-Aysenur- Ozge_123 masallah sizinde bebeginiz iriymis 😊 doktorunuz peki sezeryan mi diyo normal dogum olabilir mi bisey dedi mi
Gunsss -Aysenur- bizimde aynıydı 37. haftada 3500 kiloda doktor iri bebek normal doğum zorlar seni dedi ve benim ne bi sancı ne bişey hiçbişeyim yoktu. 39. haftda sezeryana karar verdim ben 3770 doğdu bebeğim. Doktorum normal diye ısrar etseydin altta çok kesi ve yırtığın olurdu dedi.
-Aysenur- Gunsss benimde hic bir sancim yok cok sukur yalanci sancilarimda olmuyo sanirim bende sezeryan olucam carsamba gunu tekrar gidicem kilo takibi icin hayirlisi olsun artik
-Aysenur- askdunyam onceden gittigim doktorum haftasiyla uyumlu kilosu boyu guzel diyodu benim doktorum baska bir ile gittigi icin bu doktora basladim bi gecen hafta bide bu hafta gittim carsamba gunu tekrar cagirdi kilosuna bakmak icin boyle oluncada doktora guvenimde kalmadi ama baska biri olmadigi icin ona gitmeye mecbur kaliyorum
askdunyam -Aysenur- son zamanlara denk gelmesi kötü olmuş ama kafanıza takmayın yeni doktorunuz da en iyi şekilde ilgilenecektir sizinle yeni olduğu İçin alışma süreci diye düşünün bence önceki muayeneleri bundan sonra iyi olur inş🙏🏻
Cilek_21 -Aysenur- sağlıkla kucağınıza alın inşallah acaba hamilelik te neler yediniz bebek kilo alsın diye
Ozge_123 Cilek_21 canım her yemek yedim ama çok içim yanıyordu karpuz başta olmak üzere buz gibi çoğunluk meyve tukettim ballı sut bunları yedim içtim
-Aysenur- Cilek_21 ben oyle kilo alsin diye ozellikle bisey yemedim ama her gun ceviz yumurta falan yiyorum galiba oyle oyle ikimzde kilo aldik😂
Hashasim2020 Benim de 37de 3600dü 52 cm ama doktorum bu ölçülerin tahmini olduğunu belki kilosu daha az olduğunu ve önce normal deneyeceğimizi söyledi
-Aysenur- Hashasim2020 evet ama 100 asagi 100 yukari olabilirmis cokta fark olmaz dedi gittigim doktor insallah bi avazda dogurursunuz😊
cico-20 -Aysenur- 37. Haftamda 3.200 gr, 33 cm di. Bana da 3.500 dan fazlasında sen normal dogumda zorlanırsın dedı🙈
Beyis 3350 37.haftada suan 38+4üm bugün 3500 çıktı çok kilo almıyor artık ama 41e kalırsa 4ü geçer dedi doktorum gelmezse hafta içi suni sancıyla doğumu başlatacak
-Aysenur- Beyis hayirlisi olsun insallah,😊 benim rahim uzunlugum normale gore biraz daha uzunmus buda gec doguma neden oluyormus 42.haftaya kadarda bekleyebiliriz ama dordu gecet o zamanda normal dogum yapamayz dedi
Fxfx -Aysenur- 3. Gebeliğim ve her defasında %10 luk yanılma payı olabilir dendi bana.. Aşağı ya da yukarı farketmez.. Yani 100 gr demek cok doğru değil Dr unuzu gözden geçirin derim🙄🙄
muhanneozge -Aysenur- biz de 37 de 3400 dük. Dr normal olmaz demedi belki kilo alımı durabilir dedi. Çatı muayenesi yapar karar veririz diye konuştu. Çünkü bebeğin de gelesi yok henüz