-Aysenur- 37+2 gunluk olduk bugun doktorumuz 3 bucuk kiloda oldugunu boyunun 51.5 oldugunu boyle devam ederse normal dogum olmcagini soyledi sizin bebeginizin kilosu nedir acaba cok mu ilerden gidiyoruz
Melegimmm1244 -Aysenur- bizim de 37 haftada 3 350 filan ama benim sezeryan zaten son haftalarda pek almaz dedi ama 4 e ulaşır mı dedim yok canım dedi sizin de ulasmaz
ElifDeniz_ -Aysenur- 36.haftada gittiğimde 3200 dü kilosu. Çatı darlığı var dedi. Biraz riskli olabilir biraz daha bekleyelim dedi. Sezeryan mı normal mi karar veririz dedi. Çokta istemiştim normal dogumu 😌
temmuzgunesi Bizde bugun 37 haftalik olduk 3750 olmus kilosu zaten makat pozisyonunda oldugu icin sezaryen icin 5 gun sonrasina gun aldik
Hanife3_ -Aysenur- bizede 37+4 te 3450 kg dedi doktor ama 4 kiloyu geçer falan demedi bize normal doğumu çok istiyorum bende
-Aysenur- Aslinda hemen hemen hepimiz yakiniz icim rahat etti valla cok sagolun hepimizin hayirli dogumlari olsun sag salim kavusalim cocuklarimiza❤️😊
Mucizemsinseenn -Aysenur- bana da öyle söylediler doğumdan 4 gün omce 3950 gram ölçüldü yok şöyle yok böyle dediler sezeryan oldum bebek 3310 doğdu 🙄 beni korkuttuklarıyla kaldılar . İri bebek iri bebek diye diye .
-Aysenur- Mucizemsinseenn yaaa 😔 muhtemelen banada oyle diyolar cihaz mi yanlis olcuyor anlamadim ki kendimde kilolu oldugum icin sezeryn dikislerim gec iylesir diye korkuyorum bebegimle ilgilenemem diye, 😔
Pcoslubiranne -Aysenur- doktorum 36+6 da 3 kilo dedi.3 - 3, 5 arasi dogum olur dedi 37+1 de suyum geldi 4 kilo 52 cm dogdu oldum Normal dogum yapamadim.
-Aysenur- Pcoslubiranne hayirli olsun insallah sag salim dogsunlarda. Ben sadece kendimde kilolu oldugum icin dikislerim gec iylesirde bebegimle ilgilenemezsm diye korkuyorum
Mucizemsinseenn -Aysenur- bende 105 kiloyla yaptım doğumu gerçekten geç iyileşti göbek aşağı indi dikişlerin üstüne sürekli orası terledi sonrada enfeksiyon oldu imsallah normal doğum yaparsın eğer sezeryan olursun da sürekli havalandir kilo olunca malesef oyke oluyor
Mucizemsinseenn -Aysenur- bende 105 kiloyla yaptım doğumu gerçekten geç iyileşti göbek aşağı indi dikişlerin üstüne sürekli orası terledi sonrada enfeksiyon oldu imsallah normal doğum yaparsın eğer sezeryan olursun da sürekli havalandir kilo olunca malesef oyke oluyor
askdunyam -Aysenur- hemen hemen aynıyız 37+4 Te dün gittim aynı şeyleri söyledi. 10 gün sonraya sezaryen günümüz var öncesinde sancı gelirse kilosuna göre deneyebiliriz normali ama iri zor %60-70 sezaryen dedi doktor. Sağlıklı olsunlar tek önemli şey o.
askdunyam -Aysenur- haftasına göre 500 gram fazla dedi doktor ama ultrasondaki ölçümün %10 yanılma payı varmış
-Aysenur- askdunyam gecen hafta gittigimse minyon olcak dedi bu hafta gittigimde 3600 dedi iri olcak dedi bir haftada 700 gram alabilir mi bi bebek anlamadim ki onuda
-Aysenur- Mucizemsinseenn evet benimde ayni sizin gibi kesilcek olan yer kapali o yuzden korkuyorum bende 105 kiloyum😔
Rana-26 Galiba hepinizinkinden en düşük benimki 36 haftalik 2500 kg biraz küçük bi bebek olacak dedi doktorum ama sağlıklı çok şükür sıkıntı yapmiyorum 😊
Mucizemsinseenn -Aysenur- duş aldıkça mutlaka fön makinesiyle kurut gün icinde de bir kaç defa kurut ve mutlaka batikon sür sürdükten sonra da fön makinesiyke kurut terli ıslak nemli kalmasın