Ozge_123 Cilek_21 canım her yemek yedim ama çok içim yanıyordu karpuz başta olmak üzere buz gibi çoğunluk meyve tukettim ballı sut bunları yedim içtim
Annem42 -Aysenur- ay bnde 9gün sonra kontrolm var cok ama cok merak edyrm kılosunu bzde 37+2yız bugun 9gün sonra 38+2olacz hyrlısı olsun hepimizn hkknda
Mucizemsinseenn -Aysenur- duş aldıkça mutlaka fön makinesiyle kurut gün icinde de bir kaç defa kurut ve mutlaka batikon sür sürdükten sonra da fön makinesiyke kurut terli ıslak nemli kalmasın
Guluc -Aysenur- 39 dayım 3800 52 cm son haftalara doğru yavaşlıyor biraz bende 5 kilo olcak sandım cocuk olmadı karbonhidrat yememeye calış bol bol yürü ve bol su iç genetikmiş bu kilo olayı ben 4500 doğmusum
aeh -Aysenur- Bebeğime doğumdan önce 3900 dediler 3200 doğdu. Normal doğurdum. Her fırsatta sazeryan lafını eden doktorlarda sinir etmeye başladı 🙄
Sezensu -Aysenur- Ana maşallah bütün tosunlar buraya toplanmış bi benim kızım zayıfçık heralde 🙈 36+5 te 2750 gram dedi bize bende bari 3 kiloyu bulsak doğuma kadar diye dua ediyorum.. Hayırlısı olsun kuzum doktorun ne derse onu dinle bence riske atma 🙏🏻💖
-Aysenur- Sezensu 36 da benim bebegimde sizin bebeginiz kadardi bir haftada 600-700 gram almis 🤣 aslinda bana biraz tuhaf geldi nasil alabilir ki o kadar diye ama bilmiyorum carsamba tekrar cagirdi bidaha gidicem😊
Aaaasli Sezensu Evet canım. Sen dikkat et yemene içmene . Benim de 36. Haftada 2680 di 38 de 3410 olmuştu maşaAllah
Sezensu -Aysenur- Almıştır belki canım yada belki bi önceki gittiğinde biraz eksik çekmiştir yanlış ölçüm falandır ne güzel alsın alsın inşallah bizimki de alır bizde 1 hafta sonra tekrar gitçez bakalım bi haftada ne kadar alacak 😍😍
Fxfx -Aysenur- 3. Gebeliğim ve her defasında %10 luk yanılma payı olabilir dendi bana.. Aşağı ya da yukarı farketmez.. Yani 100 gr demek cok doğru değil Dr unuzu gözden geçirin derim🙄🙄