KbraAvc Mucizem merhaba ben 10. Haftadayım hala ufak ufak kahverengı lekem gelıyo progestanın ıkıncı kutusundayım bı aydır fılan yaklasık boyle sanırım Allahın ıznıyle duzelır bısey olmaz progestanı asla ıhmal etme ☺
KbraAvc Mucizem ben sabah aksam bırer tane ıcıyorum smdı 11 haftalıgım son 5 gundur hıc lekelenmem olmadı cok sukur sızde ıhmal etmeyın mutlaka duzelır ıns
Pinaryyim Hamile kaldıgımdan beri progestan kullanıyorum doktorum tedbir amaclı verdi sadece yatarken agızdan bir tane 9.haftamda cok az bir kahvereengi lekelenmem oldu şuan yok şükürler olsun yatın ve dinlenin o kdar saglıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🙏🏽
Kubraekn Canım benimde daha önce iki düşüğüm oldu bende 7+5 hamileyim ben crinone jel kullanıyorum o daha etkili bi ilaç doktoruna bi söyle uygun görürse o jelden kullanmanı tavsiye ederim
Kubraekn Mucizem bu gebeliğimde olmadı canım iki düşük olduğu için tedbir amaçlı verdi doktor bu jeli
lkayRazgatLolu Kubraekn herkese jel iyi gelicek diye bişey yok. Doktorlar bunun için var zaten. Yanlış yönlendirme yapmayın bence ben progestan iğne kullanıyorum ve çok iyi geliyor doktorum jel kullanırsan düşürürsün en iyisi iğne dedi. O yüzden Doktor kişi için en iyisi söyler zaten..
Mucizem lkayRazgatLolu ben hem hapını hem iğnesini kullanıyorum iğnesi çok ağrı yapıyo sizde de öyle mi etim çürüdü resmen
Kubraekn lkayRazgatLolu mesajımı daha dikkatli okursan doktoruna bi söyle uygun görürse kullanırsın yazdım, git eczaneden al kullan yazmadım burda olmamızın maksadı zaten birbirimize öneride bulunmak değilmi 😏
lkayRazgatLolu Mucizem ayyy resmen yatamıyorum kalkamıyorum. Ama doktorum istersen jel veririm ama iğne kdr etkili dğeil düşürürsün dedi yok yazmayın o zaman katlanırım iğneye dedim. Ama bi çare buldum iğne olduktan sonra sürekli ovalıyorum sonra 15 dk yürüyorum evin içinde ayağımı çalıştırıyorum o zmn acımıyor ama diğer türlü hemen oturup yada yatarsam kalıp gbi orası 2 gün çok acıyor. Allah yardımcımız olsun
lkayRazgatLolu Kubraekn doktoruna söyle demişsin zaten doktorlar genelde işine karışılmasından hoşnut olmuyor. Ne dicek aa doğru diyosun düşünemedim sana jel yazayım mı dicek😂 herneyse umarım lekelenmeler ortadan kalkar çnkü çok sinir bozucu bişey😞
Kubraekn lkayRazgatLolu sinirimi bozuyosun valla daha fazla tartışıp birbirimize psikolojik baskı yapmasak daha iyi olur , inşallah bebeğini sıkıntısız sağlıkla alırsın kucağına diyecek başka bişeyim yok iyi günler
Denizz Benimde bir tane karnımda ölmüştü onun öldüğünü 10. haftada kahverengi leke gelmesiyle öğrendik 6+2 haftalığım iki kere lekelenmem oldu doktor olabilir normal dedi hiç bir şey vermedi.