Semanur5 Mryslny bende sizle aynıyım daha çok küçük olduğu içi Biraz bekleyeCeğim sonra doktora gideceğim
OlgaArslan Mryslny 4+6 bizde hala görmedik alttan bakılmasına rağmen görülmedi bende 6 haftadan sonra doktora gidecem şimdilik sadece kan veriyorum 2 günde 1
Eceveannesi Mryslny cnm çok çok erken 1 hfta bekle benimde öyleydi beta hcg ve idrarda cikdi 5+2 iken kese 7+2 iken kalp atışı duyduk şükür acele etme cnm
OlgaArslan Semanur5 4+2 de kan 67 di 4+4 de 193 çıkmıştı bu akşam tekrar gideceğim doktora randevu almadığım için. Biraz ağrılarım var normal ama yinede söylicem bir düşüğüm var çünkü
Semanur5 OlgaArslan ben ilk defa dün yaptım 517.20 çıktı sürekli karnım ağrıyor belim ağrıyor biraz tedirginim korkuyorum. Belki yarın bidaha Kan testi yaparım
OlgaArslan Semanur5 benim tahminim şuan 2-3 haftalık umudum yoktu bana da değer düşük geldi ama doktor geç döllenmeyse normal dedi bakalım bu gün de kaç çıkacak
Ozlemkubra @Semanur5 merhaba benimde 30ekim adet tarihimdi dün kan verdim 819 çıktı değerim döllenme zamanına göre sanırım bu değerler
Semanur5 OlgaArslan korkmayın eminim herşey yolundadır. rabbim herkese sağlıkla doğurmayı nasip etsin🙏
OlgaArslan Semanur5 şimdi geldim hastaneden değerim 530 iyi dedi doktor randevu al ultrasona gir dedi kese görülür dedi bakalım