Adeviye 2artiikizannesi canım ben de 38 haftalığım 15 falan aldım benim kilom 7. Aydan sonra durdu ayda bir kilo kadar aldım sadece normal de yemeye devam ediyordum inşallah senin de yavaşlar kilo aldıkça daha çok zorluyor çünkü
Adeviye 2artiikizannesi canım Allah yardım etsin biz birini taşımakta zorlanıyoruz sen iki tane taşıyorsun ama bol bol hareket etmeye çalış inşallah daha çok zorlanmazsın
Jdiebsh 2artiikizannesi 23+5deyiz ve daha eksiden cikamadik 64 le hamile kaldim 59 a kadar dustum suan da 63um simdilik iyi bence ☺
1PrensAnnesi 2artiikizannesi o zaman normalsin tuhaf yada fazla fazla olsa doktorlar acımıyo hiç hemen söylüyo
sinber Hope8 tabi bünye ile de alakalı ama işin en büyük sırrı bol su bol emzirme ve yatmamaktan ibaret
BurcuLeyla 2artiikizannesi bence normal iki bebek taşıyorsunuz :) ben de 26. Haftadayım 7 kilo aldım.
GizemKadirr Cglrtgce 28 e kadar bende 7 kilo almıştım ve dr um hic bisey demedi. Sadece son aylarda daha hizli alınıyor gerçekten ona kendin dikkat etmelisin yoksa dr un uyarmali bi durumu yok rahat ol. Zaten en az 12 bebek olack
ebru-33 2artiikizannesi 37 hafta tam tamina 9 kilo almisim. son ayda aliniyor kilolalar kizlar. yemenize cok dikkat edin. ben dikkatbetmedim son ayda.alldmmmm