Zerin1234 2artiikizannesi emzirirken veriliyor diye duydum bende 69 dan başladım en son 1 ay önce 80 kiloydum 34 hafta olduk
TugceTok06 2artiikizannesi ama sen ikizlere hamilesin bence kilonu bu kadar kafana takma rahatlama egzersizleri yap internetten araştırıp ben 37+6 dayız oğluşumuz 3200 kilo bense 13 kilo aldim simdiye kadar ama sen bunun iki katini tasiyosun onu dusun bide.
AZE62 Melegimmm1244 canımsın aynı yolun yolcusuyuz ama ben daha artmışımdır eminim 😁 Ne demiş eskiler ye can boğazdan gelir ben onu uyguluyorum hahaha
Hardcandy Esoo0698 32. Haftadayim 3 kiko aldim, 53 ile basladim su an 56 yim 😂😉😊 ama tabii hergun 10 bin adim atiyorum!
Zerin1234 2artiikizannesi inşallah benim kalçalar genişledi ondan başka fazla belli olmuyor boyumdan dolayı olsa gerek
Hardcandy Esoo0698 yatma ayol nasil doguracan 😂 ha sezeryan istiyosan bilemem, ben vajinalden baska bisi dusunemiyorumda
Huriyeolgn 2artiikizannesi 64 ıle hamıle kaldım 57 kg ya kadar verdım sonra 1.5 kg aldım 19+4 teyız 🙂
Esoo0698 Hardcandy Hayııır tabiki normal istiyorum 😁😁 Ama evde yapacak işler bitince uzanıyorum yani ne yapayım ay belim ayrılıyor 😂