Serapemre 2artiikizannesi kilonuz cok normal ıkız bebek beklıyorsunuz saglıkla alın kucagınıza❤️🙏ben 70 kıloyla hamıle kaldım 75 kılo olmusum 29+3 gunluguz bızde😍🙏
Evalong 2artiikizannesi bende 24 haftaligim. İkiz erkek bekliyorum. Karnım çok aşırı büyük değil ama 13 kilo aldım 🥺😣
Tugcngz 2artiikizannesi bende 34+2 oldum 🤲 11 kilk aldım ama hamileliğimin başında mide bulantılarım oldu ama hic kusmadımm 🤲 eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı bi şekilde gelsinde kilolar verilir nasipse 🤲
MihricanA 2artiikizannesi ikiz olduğu icin fazla kilo almış olabilirsiniz haftamız aynı 70 le hamile kaldim 74.6 olmuşum ama ben ilk 3 ay yemek yiyemedim hala iştahsızım
1PrensAnnesi 2artiikizannesi canım ikiz olduğu için belki normaldir doktorun uyardı mı çok filan diye
tatlimmbenim123_ 2artiikizannesi valla moralin bozulsun diye demiyorum 34+1 haftalığız yarım kilo bile almadım 😂 ama senin kilon zaten normal yani ikiz bebekler 🥰 Allah sana bağışlasın inşallah acısını göstermesin 😘
2artiikizannesi tatlimmbenim123_ amin canım inşallah cumlemizinki ile beraber sen şanslısın o zaman 😊
Mom0101 19 haftada 6 kg aldım 55 le hamile kalmistim. Şeker falan cikmadi ama dikkat edicem bundan sonra paketli gıda yemicem..
A_Alparslan 2artiikizannesi 73 le kaldım. 30. Haftada 89 olmuşum 16 almışım şimdiden 😓😓😓😓😓😓 ekmeği neredeyse kestim ama meyve yemeden duramıyorum
Aysenuryksktpe 2artiikizannesi Canım bende ikiz erkek bebekler bekliyorum. 20. Haftadayım 57 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum.Karnım bayağı büyüdü gören 7-8 aylık sanıyor 😊 Hiç dert etme bence sen olması gereken bir kiloyu almışsın sonuçta içimizde iki can taşıyoruz😊
1PrensAnnesi 2artiikizannesi o zaman normalsin tuhaf yada fazla fazla olsa doktorlar acımıyo hiç hemen söylüyo