Deryaalper 2artiikizannesi ben15haftalıgım 5kilo verdim diyet yapıyorum dikkat edin herşeyi yemeğin şeker varmı ?
2artiikizannesi Toobah amin canım inşallah Allah’ın izniyle ya almak önemli deilde yürüyemez oldum egilemiyorum karnım kocaman
2artiikizannesi sinber bende emzirdimmi gidiyor kilolarda çok kilodada yuruyemiyom valla nefesim kesiliyo😁
2artiikizannesi Aysnpmk kaç haftalıksin canım doktor normal dediyse iyi sıkıntı yok ama bacaklar tartmiyor gövde kaldirmiyo valla😁
Aysnpmk 2artiikizannesi 27+0 doktor normal diyor ben yine de boğazımı tutmaya çalışıyorum ama acıkıyorum resmen yaa midem kazınıyor 🙈
2artiikizannesi Dilara1503 senin gene boy var ay ben öyle uzunsa değilim top gibi oldum sevimli top😆😆
Dilara1503 2artiikizannesi yeterki sağlıklı doğsun bebeklerin onlarla uğraşmaktan hemencecik verirsin hiç üzülme 😅 ayrıca kilo alma işi bünye bence normalde hep 56-59 arasında gidip gelirdim hamilelikte kilolar uçma gitti 😅
2artiikizannesi Aysnpmk valla yemezsem duramam hele süt icmezsem valla benimde migdem çok kötü oluyor napalim yiyom alıyorum kilo sonrada böyle sisiyom😆