2artiikizannesi 26 haftama girecem ikiz erkek bebekleri bekliyorum 60 ile hamile kaldım 74 kiloyum karnım çıkacak sanki gören doğumun yakın mı diye soruyor aşırı büyük karnım yürüyemez kalkamaz oldum ya benim gibi olan varmı acaba 🙄
Esraaelisa1 2artiikizannesi canım ikiz hamilesin sanırım normal bu kadar kilo Alman millet tek bebekte o kadar kilo ve fazlasını alıyor ben 35+5 günlük hamileyim 10 kilo aldım 🙄
Dilanilngi 2artiikizannesi 30.ncu hafta 10 kilo aldım ve son aylarda daha çok alınıyormuşşşş bu beni üzer 😬😬
bebegim_28 AZE62 ay moral oluyor valla bana bende 12 13 kilo aldım canım çok sıkılıyor bu duruma yaa 🥴🥴
Dilara1503 AZE62 zayıf olanlar hamilelikte daha çok kilo alıyor bende de öyle oldu çok sinir bozucu durum 😅
Srpl1_ 25 haftaliğim 52 bucukla başladım 57 buçuk oldum benimde göbeğim var çorap giyerken zorlanıyorum artık 😊
buseyusuf27 2artiikizannesi 34 haftayım 40 ile gebe kaldım 55 kiloyum 🙈 doktor her gttıgımde cok almısısn dıyor piskolojmı bozdu valla 😁 cok takılma ıkızlere gebesın cok zor bır gebelık badem yagı kullan catlamasın karnın rabbım yardımcın olsun cnm hayırlısı ıle saglıkla dogum yap
Esoo0698 2artiikizannesi Ya bir kilo alamayan benmiyim 44le hamile kaldım 20 haftalığız şuan 46 kiloyum 😂😂
Hardcandy Esoo0698 32. Haftadayim 3 kiko aldim, 53 ile basladim su an 56 yim 😂😉😊 ama tabii hergun 10 bin adim atiyorum!
Toobah 2artiikizannesi ikiz bebek farklı olur canınızı sıkmayın kilo için 😇 tekli gebeliklerde bile alınıyor bazen o kilolar inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize❣️
2artiikizannesi Toobah amin canım inşallah Allah’ın izniyle ya almak önemli deilde yürüyemez oldum egilemiyorum karnım kocaman
sinber 2artiikizannesi kızıma hamileyken 49 la kaldım 70 kiloyla doğum yaptım 21 kilo almıştım şimdi 31 haftalığız 9 kilo aldım ama kilolar doğumdan snr gidiyor
2artiikizannesi sinber bende emzirdimmi gidiyor kilolarda çok kilodada yuruyemiyom valla nefesim kesiliyo😁
Hope8 sinber peki birşey sorucam canım kiloyu heryerinden mi aldın ve verdiğinde o aldığın yerlerden mi gitti 🥴 benim üst bacaklar kollar ve belim aşırı şişti yani direk kiloyu ordan aldım 16 kilo aldım doğumdan sonra oralardan da gider inşallah 😫
Aysnpmk 2artiikizannesi 53 ile hamile kaldım şu an 70-71 kiloyum ikizlere hamileyim bende sizin gibi doğuracak kadınlar gibi oldum 😂 ama doktorum normal olduğunu söyledi sonuçta iki bebek bekliyoruz hayırlısıyla. Millet tek bebekte 15-20 kg alıyor bizimki normal canım. Eğer şekeriniz vs yoksa bir problem olmaz
2artiikizannesi Aysnpmk kaç haftalıksin canım doktor normal dediyse iyi sıkıntı yok ama bacaklar tartmiyor gövde kaldirmiyo valla😁
Dilara1503 2artiikizannesi 21. Haftadayım 59 hamile kaldım 70 olmuşum benimde karnım büyüdü ama yapacak birşey yok Allah’tan boyum uzun göstermiyorum kilomu 😅 80 ile doğum yapsam yeter doğumdan sonra veririm hemen yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun 🤗🌼
2artiikizannesi Dilara1503 senin gene boy var ay ben öyle uzunsa değilim top gibi oldum sevimli top😆😆
Ipek0z 2artiikizannesi ikiz hamilelikte çok normal yaa. Ben daha 15+2yim ama kilo almadım normal mi bilmiyorum