Esoo0698 2artiikizannesi Ama zayıfım ya kilo istiyorum been olmuyor kendimi bildim bileli aynıyım 38 le evlendim 1sene sonra 44 kiloydum şimdi hamişim 46 sence çok zayıf değilmi 😁
Hope8 2artiikizannesi 34. Haftadayız 58 le hamile kaldım şuan 74 kiloyum bende yürümekte güçlük çekiyorum ve hareketlerim kısıtlandı malesef karnım çok aşırı büyük olmamasına rağmen 🥴 umarım doğumdan sonra hemen veririz önemli olan bebeğin sağlığı 😍
2artiikizannesi Hope8 valla aynı benim gibisin dogumdan sonra veririm diye düşünüyorum ben emzirince gidiyor benim kilolar öteki cocuklarimda öyleydi bunlar bide ikiz ya korkuyorum kuru bişey kalirmiyim ki diye 😆😆
Hope8 2artiikizannesi hahaha ben kuru kalmak istiyorum 😂 inşallah veririz ya benim ilk gebeliğim tedirginim açıkcası 😅
Hope8 sinber peki birşey sorucam canım kiloyu heryerinden mi aldın ve verdiğinde o aldığın yerlerden mi gitti 🥴 benim üst bacaklar kollar ve belim aşırı şişti yani direk kiloyu ordan aldım 16 kilo aldım doğumdan sonra oralardan da gider inşallah 😫
sinber Hope8 nerden aldıysan ordan gidiyor hafif göbek kalmıştı sezaryen olduğum için onun dışında her yer gitti ben basen üst bacak göğüs bölgelerinden almıştım şimdi de öyle oldu
Cglrtgce 2artiikizannesi bende 28hafta olucam 7kilo almisim dun doktora gittim herseyi yiyecek durumda değilsin suan da böyle giderse 12 yi geçersin dikkat et dedi bütün modem gitti valla kocaman hissediyorum kendimi 😔🤧
GizemKadirr Cglrtgce 28 e kadar bende 7 kilo almıştım ve dr um hic bisey demedi. Sadece son aylarda daha hizli alınıyor gerçekten ona kendin dikkat etmelisin yoksa dr un uyarmali bi durumu yok rahat ol. Zaten en az 12 bebek olack
Fatma3447 2artiikizannesisixinki normal ikiz benim tek 65 ile kaldm şimdi 75 tim 27 inci haftasında bakalım sonumuz kaç olucak