Mertim Fatmamuduk ben ilk hamileligimda hep tatlı yemiştim.bu hamileligimde hep ekşi yedim bu sefer ki kız dedim ama 2.de erkekmiş😂
Fatmamuduk Mertim Ben hep eksi yedim erkek çıktı valla ben şok 😂 işte bu tatlıya ekşiyr bakmıyor onu anladım 😂
Ecmelbeyza lsrazehra erkek gibi sanki seninki bana da baksana yukarda attım resmini 😅meraktan çatlıycam
Ecmelbeyza @Nasippp cinsiyet konusunda iddialı arkadaşlar var mı burda baktım da çok karışık iyi bilenleri ayırt edemedim 🧐bize bi el atsalar
Nasippp Ecmelbeyza aman boş ver en doğru tahmini doktor yapacak 😅 bende bi kaç ilk zaman heves ettim ama kimse yorum yapmadı aman dedim boş ver zamanı gelince öğreneceksin zaten atıp tutmaya gerek yok 😂😂
lsrazehra Ecmelbeyza nedense Kıza benzettim benim iki kızım var onları ilk gördüğümde kız dedim doktor da doğruladı maşallah nasıl minnoş görünüyor yaa
Ecmelbeyza Anne18 dimi altı yuvarlak 🥰😍ay çok severim ben inşallah hayırlısıyla o kadar çok istedik ki artık kız erkek Rabbim ne nasip ederse haftaya öğrenim yazcam inşallah