Nasippp Anne18 rahim uzunluğum 35 mm çıktı daha öncede 3 kayıbım var DİE riske atmayalım dedik yaptırdık 😕
Nasippp Anne18 uyuttular uyandığımda adet sancısı gibi ağrım vardı şuan daha iyiyim bide uyguladıkları işlemden ötürü kanamam var biraz 😕 pazartesi gününe kadar hastahanedeyim
Attent Anne18 rahim artık büyüyor ve rahimdeki kaslar geriliyor bebek her büyükce buda ağrıya sebep oluyor
Anne18 Nasippp ahh canım ahh rabbim şifalar versin inşallah yaa inşallah iyi olursun kuzum dikkat et kendine
Anne18 Nasippp rahiminimi ölçüler o işlem nasıl oluyor anlıyor musun birley içeri bir şey mi sokuyorlar kuzum
Ecmelbeyza Nasippp ay sana da bebeğine de geçmişler olsun moralini yüksek tut lütfen sağlıklısınız ikinizde önemli olan bu . 😘dinlen iyce
Nasippp Anne18 canım karından ölçtü alttan bakmadı ama gittiğinizde söyleyin baksınlar riske atmayın tedbirli olmakta fayda var
Nasippp Anne18 canım ben kendim istiyordum daha önce ki yaşadıklarımdan ötürü ama ilk DİE gerek yok dememekte fayda var karından baksın anlar zaten ama söyle baksın yani korkma sadece tedbirli olmak adına
Anne18 Nasippp anladım canım yani ozaman doktora ben 2 hafta sonra gideceğim. Ne demek gerek benim rahimimi ölçmenizi istiyorum mu diycem yani
Nasippp Anne18 aynen deki hocam rahim kısalık uzunluğa bakalım tedbirli olmak istiyorum de bakar korkma bişey olduğundan değil ama ölçülsün canım bilelim iyi olduğunu