Fatmamuduk Nasippp ohh Erzurum nasıl da soğuktur 😍 ben hataydayım bacım hava yaz havası klimayla oturuyoruz şuan 😂
lsrazehra Anne18 merhaba sefaköy medipole gidiyorsunuz sanırım bende Oray gidiyorum Tülay hanım muayene etti çarşamba benim ufaklıkda göstermedi cinsiyet :)
lsrazehra Fatmamuduk sizin. Cinsiyet ne erkek mi 😬 benim ki de böyle göründü ama doktor emin olamadı kordon bağı olabilir dedi
Fatmamuduk lsrazehra Bizimki erkekmiş canım doktorum eminim dedi bacak arası bariz belli dedi ☺️ ikiliye girince emin olduk ☺️
lsrazehra Fatmamuduk maşallah rabbim bağışlasın ❤️ Çok güzel bi duygu ben erkek olarak hissediyorum zaten doktor söylemeden söyledim aaa erkek diye doktor da evet benziyor ama kordonu olabilir dedi
simaymasalim Anne18 benimde oluyor canım doktorum normal olduğunu söyledi ee büyüyorsunuz daha ne olacak dedi hatta aman o büyüsün rahat etsin de sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi de en fazla 9 ay ağrı çekeriz 🙈😂💕
lsrazehra Kızlar sizce neye benziyor bebeğim kız erkek tahmin edebilen var mı https://imgyukle.com/i/5WU0zM
Fatmamuduk lsrazehra kuzum kafası büyük duruyor, bide bacaklarından falan erkek gibi duruyor ama bilemedim ☺️
Ecmelbeyza lsrazehra erkek gibi sanki seninki bana da baksana yukarda attım resmini 😅meraktan çatlıycam
Gllpkr Anne18 bende şuan 14+1 oldum ama kasık batması gibi ara ara bende hissediyorum idrar yolu enfeksiyonum vardı bide gaz sancısı gibi sanki oluyodu bende sizdede öyle bişey olabilir mi acaba