KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
Semrafiratgokbudak ben bitirdim bile sayılır canım 22. haftamdayim başla sen de bence dek geldikce 😁
ruyam51 anne yanı mama sandelyesi 2 agız bezi 2 Müslim örtü bitane yastık bitane 5li hastane cıkısı havlu top kuvet biberon mama tabagı.. ana kucagının geri iade ettim cok dandikti anne yanı da hafif sökülmüş neyse onuda dikicem lohusa gecwliklerini de begenmedim
hulya1406 bende ilk onu aradım görmemişim bir pembe iki mavi bir sarı kalmışto 😅 iki kızım olcak ama birini mavi aldım artık erkek mi diye sorarlar 🐣😂
Semrafiratgokbudak yok canım niye erken olsun al dursun bi köşede.fiyatları uygun kaliteli.mesela emzik biberon battaniye oyuncak gibi şeyleri alabilirsin.
hulya1406 hm anladım canım tesekur ederım 😊😊😘🤗
melekhabib bence güzel yumuşacık
Hadibakalim bu toplar nasıl denediniz mi?
https://imgyukle.com/i/5U8aRv
Bizde bunları aldık.Ama bim bimlikten çıkmış resmen talan edilmişti ☺️
Zeyzey14 çok güzel müslinler aynı dışarda satılanlardan farksızdı.kasiyer bile millet geldik diye bir sürü aldı kasadan geçirttirdi ☺️ 70 TL ödedi kendisi düşünün ☺️☺️
ENilay
Evet cok guzel aydinlatiyorlar
emrahedaeslemfamily yenidoğan takım çok güzelmiş burda yoktu bundan başka vardı
ikizminikler bence önemli değil canım ☺️ Ben mesela polar battaniye aldım mavi sırf pembeye alışmasın diye ☺️ Kendimde mavi aşığıyım ☺️
Kizlar esimle gittik öyle komik geçti ki anlatamam 🤭🤭 adam.neye uğradığını sasirdi. Dedim ki eşime ne olur ki cam.bebek.telsizi al sadece dedim diğerlerine ben bakarım neyse gittik 15 dk önce sıra oldu kuyruk en az 30 kişi vardı açıldı kapılar atladık anaaannmmm anammmmmm nasıl.kosuyoruz ne varsa atıyorum eşine de ne olur telsize bak kadınların arasında telsiiiiizzz telsizzzzzz diye bağırıyor ben ane kaldıysa topladım.derken kasiyer bayana telsiz yok mu dedim var 1 tane geldi zaten dedi hemen gittim onu da aldım bizim.ki halaa telsiz arıyordu 🤭🤭🤭🤭 neyse kalabalıkta kadınlar baktım bizimkini iteliyorlar falan öyle.komisti ki valla alabildiğiniz aldık anne yani yatak aldık telsiz aldık iki battaniye yünlü ve noktalı olandan ağız mendilleri aldım.bir sürü biberon aldım bebe çantası aldım yelekler aldım.hastane çıkışı aldım patikler aldım plastik önlük kundak havlusu bunlar geçti elime aldım eşim de ben getirdim.o kasadan ödedi ayrı ayrı bıraktım.gittim baktım aldım gene verdim ona kaç kez geldim gittim baktım bilmem nevresimlere baktım kalitesinde vazge tim. Valla ne var ne yok 20dk da bitti kizlar eşim çok güldü bana bende ona tabi 🤭🤭🤭🤭 bir dahakine anladim nasıl yapacağımı acemeligime geldi dedi 🤭🤭🤭