Arifcan16 ilknurusen- küçük olanıda var zaten ama 0 ay 6 ay arası diyo kullanabılır bence benımde cok tecrübem yok ilk gebelik ama etrafımda kullanan gördüm ☺️🙋🏻♀️
Merve_12 TugBaris evet ben hep 30 derecede yıkıyorum birdaha elime geçse böyle bir battaniye yine alırdım
maria12 Bebek telsizi aldım yastık aldım nevresim aldım, ağız mendili, Müslim örtü, çorap patik, askı, emzik, ponpon led ışık
1235 Fulya1993 ben kendim saçıma kullanırım saçı kırmıyor dediler onun için aldım Trendyol da caline baby den aldıklarım çok güzel yumuşacık
Birminiginannesi ruyam51 akrabamız bim muduru dedim o gelirse haber eder kuveti fln soyledi bende pek takılmadım cok şey gelmez diye tiktokta gordum icim gitti aksamda gittik nohut battaniye 2 corap cinsiyet belli olmasıgı icin hem kız hem erkek hastane cıkışı banyo havlusu iki alt 1 askı aldım🙃
Birminiginannesi ikizminikler muslin almışsın canım bende muslin internetten aldım ama onun kalitesini bildigim icin bimde ki cok kotuydu
ikizminikler Birminiginannesi müslinleri tenine değdirmeyi düşünmüyorum puset örtüsü felan olarak kullanırım