Kck Semrafiratgokbudak Erken canım. Öncee güzel bi yerleşsin inşallah. 20- 30 arası alışveriş için ideal. alırsın. Ben ilk alışverişi 23 ten sonra yaptım onda da kendime pijama alarak başladım ☺️
Semrafiratgokbudak Kck iste bende dun bımden Bı kac sey aldım 7 ayında alcam esyalırını ole pılanladım bakalım🤗🤗
Kck Reflü yatağı , küvet ve seti , oyuncak , silikon önlük , çorap , babynest , askı. Ama keşke kıyafetlere baksaymışım ve anakucağını da alsaymışım dedim :(
Merinosunannesii Bussimm benim komşum almıştı daha önceden cocuk 2 yaşında hala kullanılıyor çok memnun bende gittim aldım
Istemkar Merinosunannesii bnde kurdum da dar dedim bebek bundan nasıl rahat edinsin geri iade etcem birazdb
Istemkar Merinosunannesii sığdı da çok sıkıyor bu sefer ileri düğmesine bastığımda sanki yirtilacak gibisi zorluyor sizde öyle bi sknti yok tam oturmuş
Minnak_anne21 Ben bim açılmadan gittim sırada baya kişi vardı Battaniye Çorap YElek Orgu patik Welsoft patik Anne çantası Hastane çıkışı Zıbın Ağız mendili Muslin örtü Kapitone yelek aldım Çok şükür istediklerime yetiştim haftaya da a101den inşallah alacam
Oyku-kdgn Nohut battaniyeyi yıkadim burdaki yorumlarda kötü oluyor yıkanınca yazmışlar ama hassas yıkamada ve düşük devirde hiçbir şey olmadı☺️