Busraveminisi1 1235 dolabı koçtaştan 4 kapılı aldım beşiği de heyner marka hepsiburada dan aldım canım dolap 780 beşikte 720 tl idi ben aldığımda birkaç ay önce
Kbraasultaan Bizimde son 91 gün kaldı kavuşmamıza 🧚♀️🤰🏻 bir çok eksiğini hallettik bir tek beşiğimiz kaldı onun dışında her şeyimiz hazır bir tek yıkanıp ütülenicek onun içinde acele etmiyorum biraz daha zamanı var bence 🤷🏻♀️😀
Msltms Kbraasultaan evet biraz daha zaman geçsin öyle yıkayıp ütüle koy ☺️ Beşik olarak ne alıcaksın ☺️
Acemiianneee Ayseee3 Aaa bizimde ayni 😊nasıl geçiyor sizin hamilelik bende bi kac gündür bel ve kasik ağrıları var maalesef
Ayseee3 Acemiianneee aynn bende belimin agrisindan kivraniyorum kasıklarım da da sürekli ağrı var benim 3. Bebeğim diğer ikisinde hiç böyle olmamıştı.☺️☺️
Msltms DiplomaliEvHanimi ya bizimki çok saçma bir şey oldu il içi tayin gördü eşim o yüzden izine çıkmak zorunda kalıyoruz aslında eşimde istiyor çıkmayı kafa dağıtmayı 🤷🏻♀️ bide aralığın sonuna yazdık izni o zamanda evde kalacağız doğumu bekleriz işte canım bi yere gidemem o zamanlar
DiplomaliEvHanimi Msltms onlar baya zamansiz ya bizd eilk evlendigimizd edis karakoldaydi lojman kotuydu onla ugrastik merkeze geldik falan tayin isleri hep kotu ya
Girlpowerbabe Msltms 25. Haftamı bitirdiğimde gittim kilosu 900 gr boyu 35 küsür bişeydi ama bizimki 8 gün önden gidiyor😊
Msltms Girlpowerbabe ay maşallah☺️ Bende haftaya gittiğimde kaç olacak bakalım 😊En son 22 haftalıkta 475 gr dı 😂
DiplomaliEvHanimi Kbraasultaan bende park yatak ama dolap nasil edecem bilmiom pahali ya bide biz tasinicaz kendi dolab dar 😏
Msltms Kbraasultaan bende sepet beşik aldım daha doğrusu dedemiz(babam) hediye aldı😊 bizde tayinciyiz şu anki evimde baya küçük bide 2+1 sepet beşik aldık😊
Msltms Melek_2121 bizim nasıl olacak hiçbi fikrim yok şimdilik 😊 ne zaman belli oluyo doğum şekli ilk hamileliğim
ipekipek Son 97 benimde kızlar. Battaniye bulamıyorum hiç. Ya pelus pelus yada cok toz yapacak cinsten. Ben ve esimde alerji var o yüzden dikkat etmem gerekiyor ama. Normal kalın kumastan bir battaniye bulan varmi :(
Melek_2121 DiplomaliEvHanimi ben 5. Sezeryanım olacak cnm ilk dogumumda 2 gün boyunca suni sancı da çektim açılma yoktu sonra sezeryana aldılar beni
DiplomaliEvHanimi Melek_2121 anladim allah yardimcin olsun. Ben normal istiyorum. Hayirlisiyla insalah oyle olur gurbette kimsemiz yok bakacak cnku
ikizminikler Msltms çift yumurta 😍 bilmem o an başka güzel bulamadık bu da aynı olsın dedik öyle kaldı ayırt edecek bi işaret koyarım artık
Msltms ikizminikler evet öyle yaparsın 🤗 çift yumurta da çok benzemiyorlardı dimi tek olunca tıpkısının aynısı oluyordu ikizlerde galiba 😂