Msltms DiplomaliEvHanimi kız bebekler erken gelirmiş ne kadar doğru bilmiyorum😅 her şeye hazırlıklı olalım benimde kız 😍🙏🏻
DiplomaliEvHanimi Msltms aynen bende aralikda bekliyorum. O yuzden 19 unda randevum var bi gideyim yavastan utu camasir basliyacam gurbetteyim herseyi tek yapacam anca agirlasiliyomus 32 den sonra cunku😊
Busraveminisi1 Msltms tabii eğer gümüş kapak zor olur dersen de avent in bombeli göğüs ucu kapakları çok iyiymiş bende baktım 🥰
Msltms DiplomaliEvHanimi benimde 15 inde randevum, Sonrasında izne gideceğiz izinden geldikten sonra bende yıkayıp ütülesem iyi olacak zaten o zamanlar 30 haftalık olucak ancak işte yavaş yavaş canım bende tekim maalesef☺️
ikizminikler Msltms seninkinede maşallah ❣️ Sadece battaniye ve havlusunu aynı model aldık geri kalanını hep farklı farklı hiç hoşlanmıyorım aynı olmasından 😂 gerçi ben daha alışverişe başladım bu dediklerimi de annem aldı sağolsun 😂
Msltms ikizminikler keşke havlusu da farklı olsaymış karışmazdı en azından ☺️ Bu arada tek mi çift yumurta ikizleri mi
Mom046 Ebru222 Sizinde mi 23 nisan sat tarihi? Benimde 24 hafta, 28 ocak doğum zamanı olması lazım ama geç döllenme oldu 8 gün geriden geliyoruz 😑
Msltms Girlpowerbabe yaa tombiş 🥺 bende haftaya göreceğim bakalım nasıl olmuş minik kızım😍 sabırsızlandım şimdi☺️☺️ Kaç haftalıktı gittiğinizde kilosu ne kadardı canım☺️
Girlpowerbabe Msltms 25. Haftamı bitirdiğimde gittim kilosu 900 gr boyu 35 küsür bişeydi ama bizimki 8 gün önden gidiyor😊
Acemiianneee Ayseee3 Aaa bizimde ayni 😊nasıl geçiyor sizin hamilelik bende bi kac gündür bel ve kasik ağrıları var maalesef
Msltms DiplomaliEvHanimi ya bizimki çok saçma bir şey oldu il içi tayin gördü eşim o yüzden izine çıkmak zorunda kalıyoruz aslında eşimde istiyor çıkmayı kafa dağıtmayı 🤷🏻♀️ bide aralığın sonuna yazdık izni o zamanda evde kalacağız doğumu bekleriz işte canım bi yere gidemem o zamanlar
Busraveminisi1 1235 dolabı koçtaştan 4 kapılı aldım beşiği de heyner marka hepsiburada dan aldım canım dolap 780 beşikte 720 tl idi ben aldığımda birkaç ay önce
mom2020 1235 ben ikinci el aldım bebek odası die ama tabi arastırıp kaliteli olabı aldım koku derdi de yok, gönlümdekini de buldum hem😍
ikizminikler Msltms çift yumurta 😍 bilmem o an başka güzel bulamadık bu da aynı olsın dedik öyle kaldı ayırt edecek bi işaret koyarım artık