DiplomaliEvHanimi Melek_2121 anladim allah yardimcin olsun. Ben normal istiyorum. Hayirlisiyla insalah oyle olur gurbette kimsemiz yok bakacak cnku
Melek_2121 DiplomaliEvHanimi inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın cnm Allah bir avazda kurtarsın
Msltms Girlpowerbabe ay maşallah☺️ Bende haftaya gittiğimde kaç olacak bakalım 😊En son 22 haftalıkta 475 gr dı 😂
Msltms Kbraasultaan bende sepet beşik aldım daha doğrusu dedemiz(babam) hediye aldı😊 bizde tayinciyiz şu anki evimde baya küçük bide 2+1 sepet beşik aldık😊
Msltms Melek_2121 bizim nasıl olacak hiçbi fikrim yok şimdilik 😊 ne zaman belli oluyo doğum şekli ilk hamileliğim
Melek_2121 Msltms o senin durumana bağlı cnm bazıları planlı sezaryan istiyor bazılarıda normal doğuma müsait olmadığı için doktor karar veriyor herşey gönlünce olsun sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm
Msltms ikizminikler evet öyle yaparsın 🤗 çift yumurta da çok benzemiyorlardı dimi tek olunca tıpkısının aynısı oluyordu ikizlerde galiba 😂
ikizminikler Msltms aynen çift yumurta gördüklerimde illaki benziyor ama birbirinden ayırt edilcek farklılıkları oluyo
Ozlem_20 Msltms soooooonnnnn 107 🤔 zaman geçmiyor sanki bize :/ bu 20 li haftalar geçmiyor gibi sanki
Duru999 Ozlem_20 evet 20li haftalar nedense boyle 😃herkes derdide inanmazdim.99 sonra sanki zaman durdu🤣
Duru999 Msltms Allahin izniyle hepimiz vakti zamaninda kavusalim🥰 ocak 1 gibi tahmini dogum bizde. Erkende gele bilir gecte. Hayrlisiyla gelsin in se Allah. 99 dusduyum gunden beri zaman durdu😃 gecmiyorki. Son aylar boyle olur derlerdi inanmazdim.