Tubisssss plakayerli valla Doktor’um kana gerek yok dedı Altan baktı kese gördü ole dedı bıze bilemedin smdi
Hanife61 Tubisssss bana da doktor kan ver demeden cuma günü gel keseni görelim dedi anlamıyorum ki nasıl olması gerekli acaba
burcina Gullu21 Benim doktorum 2 günde bir 2 katına çıkar demişti, seninde yaklaşmış. Düşük değil bence
Hanife61 Canimcimm ben 5+2 oldum bugün en son geçen salı günü baktım 341 di acaba yükseldi mi bilmiyorum doktor kan ver demedi
Hanife61 plakayerli benim kanamam yok hiö bir sıkıntı yok dediler hamile olduğumu öğrenince beta değerim 93 tü o zaman progestan fitil başladılar
Hanife61 plakayerli 3 kere baktırdım en son 341 çıktı doktor tekrar istemedi istenmesi gerekiyor diye biliyorum bende
ozlmrdmm Merhabalar ultrason ölçümüne göre 5+5 çıktık bizde sadece keseyi görebildik.. bu durumu yaşayan varmı haftaya pazartesi tekrar gel dedi doktorum..
Papatya-00 Hanife61 4+0 benimde ☺️ Gün aşırı kan testi yaptırdım 107 ile başladım pazar günü(dün) ise betam 1564 tü 3-4 gündür kahverengi akıntım var doktor yerleşme akıntısı olabilir dedi son regl tarihim 14 eylül idi hayırlısı..