ahsenvera21344 Tubisssss Ya 7 haftalik değilim demek istediğim şu 1 ay öncede yaptım rest negatifti ama geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür keseyi gördük yani geç olmuş demekki
plakayerli umyahsn1010 bi doktor bana folbiolu dörde bölüp kullan dedi her gün bir hapın dörtte birini iç dedi yani. Ama dörde bölünce toz oluyo parçalanıyor o yüzden ben ikiye bölüp kullanıyorum 😬
umyahsn1010 plakayerli bugün keseyi görmek için doktora gittiğimizde banada öyle söyledi. Sağlık ocağı bana günde bi tane olarak kullan demişti. Bugünkü doktor o hapın dozu yüksek dedi banada ikiye kır öyle kullan dedi.
Hanife61 Melisakale adet sancısı gibi değilde ilk başta oluyordu şuan 5 hafta oldu sanki üşütmüşüm gibi ağrılar giriyor anlık o da sarı akıntım olmadı beyaz akıntı çoğu hamilede oluyor
Hanife61 İdrarını yaparken kasığında acıma olması normal mi kızlar sizce idrarımı yaparken yanma yok enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum ama idrarımu yaparken kasığım acıyor
Selinkrkaya Hanife61 ben 6+5 teyim, tam 4 haftalikken keseyi gördük 5mm di, 6 haftalikken kalp atisini duydum kese 15mmdi
Elafeyza23 Selinkrkaya canım tam 6.haftanda mı duyduk kalp atışını çarşamba randevum var bizde tam 6. Haftaya giriyoruz inşallah bize de nasip olur duymak 🙏😍🤗
Hanife61 Selinkrkaya benim ultrason kağıdımda keseyi gördüğüm kağıtta 0.54cm yazıyor ne kadar oluyor kese yani
Alyasu92 Bende 30 Ağustos. 6+1 haftalık gebeyim çarşamba kalp atışını duymaya gidecez. 2 kere düşük oldu inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım 🙏
plakayerli Tubisssss sırf vitamin değerlerine bakmak eksik varsa tamamlamak için bile kan tahlili yapmak gerekmez mi
Tubisssss plakayerli valla Doktor’um kana gerek yok dedı Altan baktı kese gördü ole dedı bıze bilemedin smdi