Tubisssss Hanife61 kuzum ben kan vermedım o yüzden blmyom bth nasıl olması gerek tını sen rahat ol kesen inş. Gttınde gozukcek ❤
Serapveminikleri umyahsn1010 gördük ama akşam üstü leke gördüm :( şimdi uzanıyorum kalkmak yasak düşük riskim var dua edermisiniz bu arada inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza ❤️
umyahsn1010 plakayerli bugün keseyi görmek için doktora gittiğimizde banada öyle söyledi. Sağlık ocağı bana günde bi tane olarak kullan demişti. Bugünkü doktor o hapın dozu yüksek dedi banada ikiye kır öyle kullan dedi.
Serapveminikleri umyahsn1010 bende bugün başladım ama tam olarak 😏ilk cocugumda da öyle içtim a bilemedim simdi
Hanife61 Serapveminikleri inşallah siz de bizde bebeğine kavuşmak isteyen herkes sağ sağlim kucağına alır bebeklerini
umyahsn1010 Serapveminikleri Amin inşaAllah hiç bi sıkıntı yaşamadan sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşaAllah 🙏 siz sakın strese girmeyin. Genelde anne adaylarına bu şekilde söylenebiliyo hepimiz dikkatli davranıp hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaAllah
ozlmrdmm Hanife61 bence 1 hafta daha bekle canım ben 5+5 de gittiğimde sadece keseyi görebildim içi boştu 10 gün sonra tekrar çağırdı beklemen daha iyi şuan benim günler zor geçiyor bebeği görcek miyim sağlıklı bir gebelikmi diye yiyorum kendimi😔
Hanife61 ozlmrdmm haklısın ama Allah korusun kese var mı yok mu diye erkenden gidip baktırmak ence mantıklı değil mi canım ya sabredilir illa ki ama hani sağlıklı mı değil mi siye bir an önce bakmak gerekmez mi dün varya verdim 2717 çıktı
ozlmrdmm Hanife61 inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin..tabiki erken zamanlı görmek iyi sadece göremeyince çok yıkılıyor insan günleri zor geçiriyor fazladan stres oluyor o nedenle demiştim tabiki sizin kararınız 🌸