Serapveminikleri Ebrumihrimah kızım var benimde ysbimda kimse yok inan o vesvese düğünde böle olsan var 😂düşün oturmuyorum peşinden koşmaktan ama gitmiyor …
Kubrablc ozgeyuceturk ozgeyuceturk merhaba benim de sizinle aynı 4 Eylül son regl tarihim bugün beta hcg değerim 664 çıktı. Bu hafta içi doktoruma gitmeyi düşünüyorum😇
ozgeyuceturk Kubrablc Bencede gidin kontrollerinizi aksatmayın. Ben öğrendiğimden beri 2 kere gittim 😊
ozgeyuceturk Serapveminikleri Bilmiyorum ki 4 gunde benimki o kadar yükselince doktor ihtimal olarak söylemişti bana 😂
Selmagy Benim son adetim 28 ağustos şuan 6+3 ☺️ Keseyi 5+3 te gördük, kalp atışı için de 20 ekimde gidicez
bs25 Selmagy benimde regl başlangıcı 26 Ağustos keseyi gördük çok şükür 19 Ekimde de inşallah kalbini duyucaz 🙏🏼🙏🏼 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hanife61 Ebrumihrimah sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benimde ailem yok yanımda bende uzaktayım eşim mutlu etmek için hep çaba sarfediyor ama keseyi görebilecekmiyim diye düşünmekten kafayı yiycem nerdeyse
Hanife61 ozgeyuceturk bende bugün 5+2 tim betam geçen hafta salı günü 341 çıkmıştı tekrar baktırmadım cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşallah yükselmiştir de direk keseyi görürüm